Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen rossz szokásaid vannak?...

Milyen rossz szokásaid vannak? Milyen furcsa szokásaid vannak?

Figyelt kérdés
Külön írd melyiket gondolod rossznak, melyiket furcsának...
2022. aug. 25. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Rosszak pl szenvedelybetegségek de depi ellen vannak. Szoval ha leteszem őket akkor depresszios leszek. Az meg a társtalanságtol van. De csak ideig oráig van párom. Az egyedullet csak egy darabig jo, aztan elviselhetetlenné válik. Nem kapcsfugges ez, hanem ez normalis mert az ember társaslény.

Furcsák pl hagyom a mosogatot csöpögni, nem zárom el, szellemeket keresek néha a plafonon, ufokat az égen, néha jobban èrdekel a forgalmas városban a naplemente, a fényviszonyok, mint a forgalom, (hasonlo ahhoz az érzéshez mikor babakocsiban toltak és csak néztem a fákat, mert csak azt láttam fekve), nemszeretek eladokkal spanolni ismerkedni sőt rühellem, de állandoan bratyiznának azok ahova többet járok, szemelyes szférám megsértésének érzem azt ha valahol tobbet vagyok, hogy már ismerősnek tartanak csak ez miatt, én meg random idegen akarnék maradni, utálom a jópofizást bájcsevejgéseket, a takaro gombja mindig csak lefelé lehet a lábnál, a parfumok tusfurdok oblitok mosószer teteje soha nincs zárva vagy ki is dobom, kb évente 2 évente atrendezem a lakást nem birom az állandóságot, a parfumöket is váltogatnom kell mert nem birom ugyanazt használni, ékszereket is váltogatom, tetkom ezért sincs mert nem bírnám évekig is ugyanazt, hajlamos vagyok munkahelyeken is kiégni demot8vált lenni, ha evekig ugyanazt kéne csinálni, stb

2022. aug. 26. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
*ja es ez miatt gyakorta próbálom a boltokat üzleteket váltogatni, megesik hogy inkább nagyobb köröket megyek, es nem a közeli kisboltba, ahol aprobb zaklatásnak élem meg jóformán a kívancsi bájcsevejgésüket
2022. aug. 26. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
15%
nem mosok kezet szarás után , szerintem ez nem rossz szokás de mások szerint igen
2022. aug. 26. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Rossz: túlbonyolítok és/vagy túlagyalok szinte mindent, illetve mostanában sajnos hajlamos vagyok a késésre is, ami régen sosem volt rám igaz.

Furcsa: a füzetek legelső oldalára sosem írok; automatikusan mindent arrébb teszek az asztal, polc, stb. széléről.

2022. aug. 26. 17:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én csak a furcsát emelném ki: olyan dolgokra izgulok (de szerencsére nem éppen morbid dolgokra (én szerintem!!!) ) Amikre más talán nem!
febr. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!