Mi az oka, hogy ha kicsit is hibázok egyből a halálával fenyeget?
Az a helyzet, hogy én 25 éves férfi vagyok, otthon lakok a szüleimnél.
Ha hibázok pl vezetés közben pl.: ismeretlen úton belemegyek egy kátyúba akkor anya azt válaszolja öngyilkos leszek tényleg, bárcsak agyvérzést kapnék és megdöglenék. Ha ez fordítva van, anya megy egy kátyúba én meg se szólalok.
Egyszer rossz helyen parkoltam kaptam egy figyelmeztetést, erre anya minek élek, semmirekellő fiam van, sehol nem fogja megállni a helyét, igénytelen, semmi nem lesz belőled, putriban fogsz lakni. Bárcsak itt is nem élnék már. Legszívesebben megvernélek, mert ilyen vagy. Meg mindig feleselsz(ez nem igaz, csak amikor úgy van kiállok ,hogy valamit nem én csináltam). Amikor ezt a figyelmeztetés volt csak nem büntetés akkor az ágyon sírt, hogy milyen fia van.
Amikor anya átment a piroson, 50 ezres büntetést kapott nem kezdtem vele ordítozni hanem vigasztaltam. Meg faluban lakok, itt azért számít az emberek véleménye.
Egy kis hibát vét az ember egyből öngyilkos leszek, minek élek, kár segítenem téged hálátlan vagy. Túlbuksizod a dolgokat, semmi semmi nem lesz belőled.
Volt olyan ,hogy azt mondtam jó melegem van, erre ő beugrott a kocsiba és ahová mentünk volna száguldozott, és ordította közben másra nincs meleg, másra nincs? Tényleg az kéne abbahagynánk mindent, és menne a vonat alá.
Az a legviccesebb ,hogy más előtt nyugalommal van, türelmes, megértő de ha én vétek egy kis hibát is akkor én egy utolsó kaka ember vagyok, egy emberi hulladék.
Más is mondta milyen kedves az anyukád, csak ha egy kis hibát vétek, olyan undorítóan kezd el velem beszélni, hogy a legutolsó kakának lehord, meg minden elképzelhető mocsoknak. Nevelőapám ilyenkor szintén elkezd engem szapulni, ő is minden féle sz@rnak lehord ilyenkor. Csak ő a halálával nem fenyegetőzik, mindig azt mondja semmi semmi nem lesz belőled, igénytelen vagy, bekerülsz egy jobb munkahelyre már kis is fognak dobni. Sehol nem fogod megállni a helyed.
Mondjuk pár éve ilyen a helyzet nálunk.
Azt mondja menj messzire, ne halljon rólad? Akkor tessék itt az engedélyt.
Felnőtt ember vagy, van munkád, van kiadó albérlet, mehetsz. Fogjad magad és szépen menjél el, akár éjszaka amikor alszik. Aztán kereshet ahol akar nem kell tudnia. Felnőtt férfi létedre nem itt GYIKen kell hisztizni meg öngyilkossággal fenyegetőzni, ebből is csak az látszik gyáva vagy, nem tudod irányítani az életed. Anyukád nem fog fegyverrel állni az ajtóban, hogy márpedig te nem hagyod el a házat, de elhagyod és kész. Ennyi. Nem itt kell drámázni, hanem össze kell pakolni. Amúgy nem hiszem, hogy nincs az egész városban/környéken ahol laksz egyetlen egy haverod vagy rokonod sem, akihez tudsz menni NÉHÁNY éjszakára amíg lefoglalsz egy albérletet. Minden más kifogás. Minden ami miatt azt mondod lehetetlen, kifogás csak. Az öngyilkosság is csak menekülés a probléma elől, vedd kezedbe a saját életed és old meg a problémát, rakd össze a fontos cuccaid és menj el egy haverhoz este. Nem kell itt húzni a dolgokat meg siránkozni, meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!