Ez nem sértő kicsit az ázsiai emberekre nézve?
Figyelt kérdés
Az, hogy a nyugati világban vágottszeműként vannak meghatározva, szerintem nagyon sértő számukra. És eleve nem is vágott, hanem van rajta egy ún. mongolredő. De egyébként sem tehetnek róla, szóval szerintem ezt el kellene már engednünk. A másik, amikor minden ázsiai kínai... Ezt sem értem meg, mert ez egyáltalán nem biztos. Egyszóval azért kicsit lehetnénk megértőbbek a kelet-ázsiaiakkal.2022. aug. 31. 13:59
11/15 anonim válasza:
Én nagy rajongója vagyok a távol-keleti filmeknek, imádom a koreai sorozatokat, japán animéket, kínai, thai kultúrát, keleti filozófiát, stb, imádom a kajáikat, itthon amit lehet azt pálcikával eszem, és nagyon tetszik a nyelv amit beszélnek, szeretek róluk beszélgetni, mégis sokszor véletlenül lekínaizom őket. Egyáltalán nem sértésnek szánom, valamiért ha gyorsan beszélek, így mondom. Vágott szem kifejezést nem szoktam használni. Mongoloid embert, távol-keletit, csíkszemet szoktam használni, de nem sértésből, imádom a szemüket, irígy vagyok a mongoliod vonásokra, a bizonyos mongol redőre is.
12/15 anonim válasza:
"a nyugati világban vágottszeműként vannak meghatározva"
Ha egyszer azok...
13/15 anonim válasza:
ha tudnád mekkora idegengyűlölet van a legtöbb ázsai ország nagyon sok emberében, nem lepődnél meg ezen
14/15 A kérdező kommentje:
#12, nem azok...
2022. aug. 31. 18:46
15/15 anonim válasza:
Meglátok egy ázsiai férfit mindig izgatottan elkiáltom magam:
-Azt a rohadt ez Jackie Chan!😮
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!