Ki mennyire jó emberismerő?
Figyelt kérdés
Mást is becsapnak, kihasználnak vagy csak én járok ebben a cipőben?2022. aug. 28. 11:53
11/13 Darius- válasza:
Személyfüggő nyilván ki mennyire naiv.
Én úgy látom nem vagyok az. De kívülálló jobban meg tudná mondani.
12/13 anonim válasza:
Mindig becsapnak, àtvàgnak, kihasználnak, lecserélnek. Még a legjobb barátom is becsapott, pedig azt hittem 8 év után ismerjük ennyire egymást. Tévedtem. Nagyon hátba szúrt. De ez megtörtént már velem háromszor.
Az utolsó óta senkiben nem bízok.
13/13 anonim válasza:
Én is jó emberismerő vagyok, mindig jön nálam is ez az első blikkes megállapítás, hogy kivel érdemes leállni, kivel nem. Eddig bejött. Bár egyszer volt hogy valakit annyira jónak akartam hinni, hogy magamat vertem át, pedig tudat alatt tudtam hogy nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!