Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a logika ebben itt gyakori...

Mi a logika ebben itt gyakori kérdéseken?

Figyelt kérdés

Szóval észrevettem, hogy gyik-en van egy kérdés, alatta vannak vegyesen a válaszok, a jók, a tévesek és a trollkodások.

A második és a harmadik ugye negatív értékelést kap, míg az első pozitívat, majd a negatív értékelésűek sértődésből lehúzzák a pozitívat, ezzel rontva a jó értékelésűek statisztikáját.

Ebben mi a jó? Volt, hogy akkora blődséget írtam, hogy lehúztak nullára, mégsem húztam le senkit, nem értem, hogy miért csinálják ezt egyesek

2022. aug. 28. 11:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

Van itt olyan, akit ha lepontoznak, gyorsan végigpontoz mindenkit nullára, hátha köztük van az is, aki őt pontozta.

Brilliáns logika és kivételes erkölcs, igaz?

2022. aug. 28. 12:12
 12/19 A kérdező kommentje:
#11, igen, ez pont így van szerintem is 🙄
2022. aug. 28. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Van, akit érdekel itt a pontozás? 😮
2022. aug. 28. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
...mondja ezt egy 4 és fél pipás... :-()
2022. aug. 28. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor a trollok is fel vannak pontozva. Láttam egy sminkkeléssel kapcsolatos kérdést, ahol fel vannak pontozva azok, akik csak a kérdezőre személyeskedtek.

Ez a pontozás csak szimpátia alapú, mert nem rendeltetésszerű a használata

2022. aug. 28. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Ilyenkor magát pontozza fel másik névről.
2022. aug. 28. 13:35
 17/19 Darius- ***** válasza:
62%
Lepontozás engem csupán az ezotéria kategóriában ingerel. Írnak ott tudományos magyarázatokat, holott lenne arra egy külön kategória: tudományok. Az enyémet meg lepontozzák, mert nem azzal magyarázom, hanem parafizikai, természetfölötti magyarázatot adok.
2022. aug. 28. 15:05
 18/19 Darius- ***** válasza:
73%
Amúgy ha már pontozás, nem kell a 16-st leszavazni, mert vannak olyanok, akik másik nikkel felpontozzák magukat !
2022. aug. 28. 15:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez pontozta le.
2022. aug. 28. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!