Szerintetek 183 centis magassághoz sok a 95 kiló súly?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok.2022. aug. 27. 22:20
11/13 anonim válasza:
Haat ha 10 eve gyursz es epp tomegelsz akkor nemsok 😀
12/13 anonim válasza:
Ha színizom akkor nem, ha folysz akkor igen
13/13 anonim válasza:
10-es te nagyon nagy baromságot írtál, már ne haragudj. Szerinted egy 183 centis 73 kilós emberen van egy deka izom is? Elmondom neked, hogy szinte nulla van. A 68 kiló meg már szinte a kórosan sovány kategória. Én pont ilyen magas vagyok és 20-22 éves koromban voltam kb 71-72 kiló, nem sportoltam semmit, tehát izom szinte alig volt rajtam és baromi vékony voltam. Olyan vékony nadrágok rámjöttek amit most el se tudnék képzelni. Na ezt a testalkatot abszolút nem lehet sportosnak vagy férfiasnak nevezni, nem is akarnék erre a súlyra visszafogyni. Akin van már értelmezhető izomtömeg, az ilyen magasság mellett simán van 80-85 kg. Ha nem tökéletesen kisportolt a testalkata és van rajta mondjuk 5 kg zsírfelesleg (ami azért nem egetrengetően sok), akkor máris 90-nél tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!