18-20 eves lányok, hány kg vagytok?
Írjatok magasságot is, meg hogy milyen a testalkatotok!
Én 19 éves vagyok, 163 cm és 48 kiló. Ez kevésnek tűnhet és a BMI szerint is alacsonyabb, de amikor belenézek a tükörbe, azt látom, hogy teljesen normál alakom van és az emberek is ezt látják, nem vagyok vézna, nem úgy nézek ki, mint aki anorexiás.
Amúgy az elmúlt egy évben 50 kilóról fogytam le ennyire, mert sokszor vagyok étvágytalan, nem eszem valami sokat, mentális betegség hatására.
A BMI egy kozelitest ad, hogy mi a vékony,mi a túlsúlyos. Ha egészségesnek érzed magad, és jól a borodben, akkor ne azzal foglalkozz.
A testtömegindexet ma széles körben alkalmazzák az egészséges testsúly, túlsúlyosság vagy soványság meghatározására. Újabban módosítását javasolják, mivel több testalkatnál félrevezetően torzíthat.[2][3] A módszert egy belga származású polihisztor, Adolphe Quetelet fejlesztette ki 1830 és 1850 között
156 cm
56 kg körül. Szeptemberben 54 voltam, csak ugye a Karácsony...
Normális.
165 cm 93 kg
Igeeen, rengeteg. 1,5-2 éve (2019 szeptember-2020 január) leadtam 10 kg-t, akkor is 93-ról indultam, de 84-nél megálltam.
Aztán 2020-as karácsonyra visszahíztam 90 kg-ra...
Nem egészséges, érzem is, hogy fogynom kell, de most nincs meg fejben a motivációm.
170 cm 65 kg
Rólam senki sem hiszi el, hogy ennyi a súlyom, mert nagyrészt izomból adódik össze. Nem egyszer ráállítottak már a mérlegre baráti társaságban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!