Lányok ti elbírjátok a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Felemelni vagy csak úgy felkapni hülyéskedésből esetleg játékból ilyenek.2021. dec. 30. 14:59
1/9 anonim válasza:
Osztálytársal a háton futás konkrétan egy torna órai gyakorlat...
2/9 anonim válasza:
67 kg vagyok, férjem 90+, majdnem 100. Simán a hátamra kapom. Oké, messze nem jutok vele, de a hátamon megtartom :)
3/9 anonim válasza:
2-es!
Tőled se kérnék barackot, mert utána lehet kiköpném a magját, darabokban.
4/9 Metionin válasza:
Velem egy súlyban lévő lányokat többször emeltem már balett közben. Páromat is elbírom, kb. 20 kilóval nehezebb nálam. Vinni nem tudom, de felemelem.
5/9 anonim válasza:
Nem szeretnek servet kapni jatekbol.
6/9 anonim válasza:
Nem, nagyon nem vagyok fitt. Pár hónapja jó kondiban voltam, de abba kellett hagynom az edzést, és azóta nulla vagyok. Jövő hónaptól folytatom. Majd utána menni fog!
8/9 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nem próbáltam még egyiket se felkapni a vállamra, szóval nem tudom.
9/9 anonim válasza:
Ha a hátamon ülnek, akkor tartani és vinni is tudom őket. Körülbelül ugyanannyi lehet a súlyuk, mint nekem. A karjaimmal felelmelni és úgy tartani viszont nem tudnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!