Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy anyám barátnője...

Normális, hogy anyám barátnője a 3 éves öcsém előtt sírta el magát?

Figyelt kérdés
Anya áthívta a barátnőjét hozzánk, akinek nemrég halt meg a kislánya agydaganatban. Ott voltam én is meg a 3 éves kisöcsém is, aki végighalgatta a történetet. Persze elmesélte a kislánya műtétjét, kemiterápiáját, sugárkezelését, epilepsziás rohamait, utolsó napjait. Ezt még nekem, 18 évesen is nehéz volt hallani, nemhogy öcsinek... Mondjuk anyu szerint nem okoz neki lelki törést és tényleg én sem látom rajta, hogy "érdekelné", de nem tudom... A barátnőjének lehetett volna annyi esze, hogy visszafogja magát, ha előttem nem is, de egy kisgyerek előtt... Hiába nagy a fájdalma, de azért így sírni...

2022. aug. 27. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolt senki hogy a 3 éves kisgyerek láttán előtörtek belőle az érzelmek?
2022. aug. 28. 02:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy előjöttek belőle az érzelmek. Bár amúgy is ramaty állapotban volt.
2022. aug. 28. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdéstől is rosszul lettem.

Ennyi empátiával, mint amennyi neked van, nem az öcsit kellene féltened, hanem neked kéne sürgősen szakorvoshoz vagy pszichológushoz fordulnod.

Meghal egy ártatlan kisgyerek, neked meg az a problémád, hogy ki látja sírni szegény anyját?

Nézz magadba...

Szerencse, hogy nem ismerlek, de a hozzád közelállókat szívből sajnálom.

Ez az érzéketlenség csimborasszója.

2022. aug. 28. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

"Igen, lehet, hogy előjöttek belőle az érzelmek. Bár amúgy is ramaty állapotban volt."

Előjöttek az ézelmek? Egy anya egész életében siratja elvesztett gyermekét, nem pont nálatok jönnek elő az "érzelmei", ahogy szívtelenül írod.

A "ramaty állapot" kifejezésre már szavaim sincsenek...

Kérdezd meg édesanyádat, milyen állapotban lenne, ha a kisöcséddel történt volna valami.

Mert hogy te mit éreznél, az valószínűleg a semmivel egyenlő.

Kölyök vagy még, de ez nem mentesít, és az ilyenek, mint te, nem változnak a korral sem.

Ne adja az ég, hogy valaha is apa legyél!

Ha én lennék valamelyik szülőd, elbújdosnék szégyenemben.

2022. aug. 28. 20:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék apa? Igen, fiatal vagyok, nincs még gyerekem, de azért tudom, hogy nagyon nagy fájdalma van. Csak nekem ezt furcsa volt látni.
2022. aug. 28. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha lett volna benned tapintat, akkor fogod az öcséd, és elviszed játszótérre, vagy bogarakat gyűjteni, vagy fagyizni, hogy anyukád nyugodtan beszélgethessen a barátnőjével.

Egyébként nem baj, ha találkozik a kisfiú azzal a ténnyel, hogy emberi lények megélik az érzéseiket. Látható, hogy te a mai napig nem találkoztál ezzel a jelenséggel. Ha valaki elveszít valaki számára fontosat, nem tudja csak úgy "visszafogni magát".

2022. aug. 29. 00:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!