Mit csináljak, ha úgy érzem, h senki sem szeret?
Figyelt kérdés
Régen elég csendes voltam, mert otthon sokat bántottak. Mostanra ez sokat javult, de még mindig azt érzem, hogy senki se kedveli a társaságomat. A mostani munkahelyemen is 1 srác van, aki szeret velem beszélgetni, de vele se szoktunk sokat, a többiek eléggé kerülnek. Pedig én esküszöm, h próbálok nyitni. Ma is együtt ebédeltek a kollégák, és próbáltam bekapcsolódni a beszélgetésbe, de amikor mondtam vmit, csak rám néztek, aztán folytatták egymással. Van egy mentorom, ő szokott bevonni csak a társasági dolgokba, amúgy kb senkit se érdekelnék. Nem vagyok ápolatlan, se igénytelen, maximum depressziós. De nem szoktam soha negatív lenni, nem piszkálódok, épp ellenkezőleg. Mégis mindig azt érzem, hogy én vagyok mindig az, aki nem számít senkinek. Máshol is ez volt. Annyira szomorú vagyok sokszor emiatt. :/2022. aug. 18. 21:06
11/12 anonim válasza:
Ezt hogy kell érteni? Csak ő vagyis ő irányit téged??????????? az baj! Van egy mentorom, ő szokott bevonni csak a társasági dolgokba,
12/12 anonim válasza:
Ha szeretnél kosárlabdázni, és fővárosi vagy, akkor írj, várunk szeretettel a csapatban, fiúk lányok 20-50 közöttiek. :-)
Szintén Budapest: A Ferenc körút 17-ben van a Boardgame cafe, ahol minden kedden bemutatnak egy társasjátékot. Sokan mennek oda egyedül is emberek, és találkoznak másokkal, játszanak egyet, közben/utána kicsit beszélgetnek. Ha van lehetőséged, javaslom.
A problémád fő oka egyébként nem a többi ember, hanem a gyermekkorod. Azt tanultad meg, hogy téged nem lehet szeretni. Kérdés, hogy mennyire vésődött ez beléd. Ezzel érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
8,10 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!