Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért furcsa az emberek...

Miért furcsa az emberek számára az, hogy nincs pénztárcám?

Figyelt kérdés
Testvérem meglepődött mikor pár mondatváltás közt kiderült, hogy nincs pénztárcám. Ez miért olyan hű de nagyon meglepő dolog?
2022. aug. 17. 14:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van penztarcam, otthon a azekrenybe az osszes nem fobtos irattal. Kartyam, jogsim telotokba egy otezressel. Ha nem kellenek a felesleges iratok ( tehat ha nem dokihoz v ugyentezni megyek) akkor nincs nalam. Ez ugy 80%ban
2022. aug. 17. 15:14
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Na de te nem logikusan nem pénztárcázol hanem mert hanyag, nemtorodom vagy...
2022. aug. 17. 15:15
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

"Én nem tudom, hogy az embereknek mije van, nem szoktam vele foglalkozni."

De az csak feltűnt, hogy pl. általában mindenkinek két füle van, még ha nem is kimondottan "foglalkozol vele"... Másnak más is feltűnik, képzeld, így lehet, hogy meglepődnek rajta, ha nincs pénztárcád, ugyanis nekik feltűnt, hogy másoknak van.

2022. aug. 17. 15:54
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
Akkor te szimplán trehány vagy. Gondolom a pénzt is a boxeredből turkálod elő a boltban.. :D
2022. aug. 17. 15:55
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Persze, nem kell pénztárca.Jó az irattartó is, ha valaki mindenhol bankkártyával fizet.

Mondjuk akkor már akár pénztárcája is lehetne, mert van ahol muszáj legyen nálad kp.

De az iratokat muszáj vinni magaddal, személyigazolványt, lakcímkártyát minimum, TAJ kártya sem hátrány.Ezeket hol viszed magaddal?Behányva a zsebedbe, táskádba?Ja, hogy nem viszed.Az elég nagy baj.Tudnod kell magad igazolni, ezért pénzbüntetést is lehet kapni, ha nem hordod magadnál a személyidet és a lakcímkártyát.

2022. aug. 17. 17:23
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Max. a diákigazolványa van nála, amit egyszerűen zsebre vág vagy a telójában tartja a bankkártyával együtt, a többi iratára meg a szülei felügyelnek, hiszen csak kb. 14 éves, nem veszitek? :)
2022. aug. 17. 18:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs pénztárcám.🤷‍♂️
2022. aug. 17. 20:48
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Azért furcsa, mert szokatlan. A legtöbb embernek ugyanis van.

De ettől függetlenül nem kéne ezen (sem) fennakadni, neked meg nem kéne foglalkozni vele. :-)

2022. aug. 18. 09:42
 19/24 A kérdező kommentje:

15# Arról még nem hallottam, hogy lehet ezért pénzbírságot kapni…

16# Nem sokat tévedtél, de azért több vagyok. 21.

2022. aug. 18. 18:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkor miben tartod a pénzt? Soha, sehol nem kell fizetned semmiért?

Tömegközlekedni sem szoktál? Oda kell bérlet, diákigazolvány, ezeket miben tartod?

2022. szept. 16. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!