Miért furcsa az emberek számára az, hogy nincs pénztárcám?
"Én nem tudom, hogy az embereknek mije van, nem szoktam vele foglalkozni."
De az csak feltűnt, hogy pl. általában mindenkinek két füle van, még ha nem is kimondottan "foglalkozol vele"... Másnak más is feltűnik, képzeld, így lehet, hogy meglepődnek rajta, ha nincs pénztárcád, ugyanis nekik feltűnt, hogy másoknak van.
Persze, nem kell pénztárca.Jó az irattartó is, ha valaki mindenhol bankkártyával fizet.
Mondjuk akkor már akár pénztárcája is lehetne, mert van ahol muszáj legyen nálad kp.
De az iratokat muszáj vinni magaddal, személyigazolványt, lakcímkártyát minimum, TAJ kártya sem hátrány.Ezeket hol viszed magaddal?Behányva a zsebedbe, táskádba?Ja, hogy nem viszed.Az elég nagy baj.Tudnod kell magad igazolni, ezért pénzbüntetést is lehet kapni, ha nem hordod magadnál a személyidet és a lakcímkártyát.
Azért furcsa, mert szokatlan. A legtöbb embernek ugyanis van.
De ettől függetlenül nem kéne ezen (sem) fennakadni, neked meg nem kéne foglalkozni vele. :-)
15# Arról még nem hallottam, hogy lehet ezért pénzbírságot kapni…
16# Nem sokat tévedtél, de azért több vagyok. 21.
Akkor miben tartod a pénzt? Soha, sehol nem kell fizetned semmiért?
Tömegközlekedni sem szoktál? Oda kell bérlet, diákigazolvány, ezeket miben tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!