Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez nem furcsa...

Szerintetek ez nem furcsa kicsit ?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és ismerkedek egy férfival. Nagynehezen a telefonszámát megadta, majd mikor kérdeztem tőle hogy nem e beszélgetünk messengeren, akkor közölte velem hogy nincs neki.

Kérdezem tőle, hogyhogy? Majd mondja hogy nincs szüksége rá... Hozzáteszem egy jó kaliberű férfiról van szó... Ja, telefonja is ilyen buta telefon ami telefonálni van csak.

Szerintetek nem fura ez egy picit ?

2022. júl. 13. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Furcsának furcsa, mert nem hétköznapi, hogy egy fiatalnak nincs okostelefonja, de nem feltétlen negatívum. Lehet az átlagember viszi túlzásba az online létet inkább.
2022. júl. 13. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Tuti kamuzik
2022. júl. 13. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
#2, igazad lehet, szerintem is csak azert mondta, hogy ne kelljen a Kerdezovel meg uzengetnie is. Sajnalom Kerdezo:(.
2022. júl. 13. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Nem az a buta, aki "butatelefont" használ, hanem aki azt hiszi, hogy ő azokosabb, mert a telefonja újabb. Erre hagyok időt.

Én is abba a generációba tartozom, aki még kütyük nélkül végezte el a tanulmányait, és jobban bízom a saját agyamban, mint egy bármikor elromló, lemerülő, elvesző eszközben.

2022. júl. 13. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen normális, ha nem használ messengert és nem akar írogatni, mint egy tini. Jó kaliberű férfiaknak általában fb-ja sincs.

De ha nagynehezen adta csak meg a számát, akkor szerintem nem érdekled.

2022. júl. 13. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésed fura. Gondolod, hogy sosem volt olyan idő, amikor még nem volt Messenger? Miért lenne alap? Csak a Facebook erőltette ránk.

Én 36 éves vagyok, Messengert meg jó ha egy éve használok, és csak azért, mert csak Blackberrymen tudtam a böngészőben chatelni Facebookon. De csak nagyon ritkán használom.

2022. júl. 13. 22:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem is, valószínűleg ez egy lerázó duma, vagy nem az, akinek kiadja magát, nem meri az fb-jét megadni. Sajnos én sem mertem azonnal megadni, annyi rosszat lehet hallani, hogy aztán visszaélnek vele. Sok az elmebeteg a társkeresőkön, barátkozós oldalakon.

De, kicsi az esély rá, azonban lehet, hogy a munkája miatt nincs fent és nincs okos telója. A volt lakótársamnak az exe valami különleges egység vagy mi tagja volt és ezért nem volt fent fb-n sem, illetve a lakótársam sem posztolt róla 1 képet sem, mert nem lehetett.

3. Én is gondolkodtam azon, hogy lecserélem butábbra a telómat, mert sajna egyfeszt nyomkodom+ nosztalgia. Szerettem volna egy nokia 3210 felújított versiot. Viszont az fb.-ről nem tudnám magam törölni, több okból sem. De egy butább telóval lehet nem nyomkodnám folyfon.

2022. júl. 13. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. A személyes kommunikációt avagy a telefonos verbális csevegéseket preferálja s számítógépen avagy laptopon minden szükséges applikációt elér, ehhez nincs szükség okostelefonra.
2022. júl. 13. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
A mai világban sajnos ritka, de jól csinálja. Nem lenne szabad furcsának tartani az ilyesmit.
2022. júl. 14. 00:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Német tanárom is ilyen amit a 8-as írt. Mint tini, fura volt persze, de nem szükségesek az élethez.
2022. júl. 14. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!