Szerintetek ez nem furcsa kicsit ?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és ismerkedek egy férfival. Nagynehezen a telefonszámát megadta, majd mikor kérdeztem tőle hogy nem e beszélgetünk messengeren, akkor közölte velem hogy nincs neki.
Kérdezem tőle, hogyhogy? Majd mondja hogy nincs szüksége rá... Hozzáteszem egy jó kaliberű férfiról van szó... Ja, telefonja is ilyen buta telefon ami telefonálni van csak.
Szerintetek nem fura ez egy picit ?
2022. júl. 13. 21:48
11/12 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, nem feltétlenül kamu vagy lerázós duma.
12/12 anonim válasza:
Fura, mert a mai világban annyi minden van az online térben, így a kapcsolattartás is, viszont ha a másik oldalról nézem, akkor a Facebook és a Messenger szerintem teljesen hülyeség, nekem is csak létfenntartás miatt van. Nem egy technikai ember, ne ezt nézd. Ha kedves veled és jól kijöttök, akkor ne ez alapján ítéld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!