Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa ha valaki már 26...

Furcsa ha valaki már 26 évesen öregnek gondolja, érzi magát? Egészségügyi okok miatt leginkább

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 04:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
23 éves vagyok, fejben 93-nak érzem magam, nem egészségügyi okok miatt, csak belefáradtam már az életbe.
2022. júl. 13. 05:54
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Persze, hogy furcsa. 26 évesen abszolút fiatal vagy.

Nem lehet, hogy depressziós vagy?

2022. júl. 13. 07:17
 3/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
60%

Szerintem nagyon elmondható a '90-es évek után születetteknél, hogy öregnek érezzük magunkat, bármilyen hópehely-effektus nélkül is.

Egyszerűen nagyon reálisan látjuk a vilgot, a társadalmunkat, magunkat, stb.

Én már 25 évesen azt éreztem: rendben, vége, innen már leszállóág van. Nem a külsőm, nem eü okokból, egyszerűen már én lettem a felnőtt, akit megkérdeznek ha valami van a fiatalabbak.

30 sem vagyok, élek a férjemmel a házunkban, állatok, nyaraló, nyaralások, befektetés, munka, szakmai elismerés, rendezzük a nyugdíjban levő szülők életét, nehezebben ébredünk bulik után, egyszóval mi vagyunk a felelősségteljes felnőttek. Bruhh...

Hiába tudunk kötetlenül élni, ha fejre állunk se leszünk már olyanok mint mondjuk 16-19 évesen. Persze, lehet tanulni még 3 másik szakmát, meg feszes a bőrünk, stb stb, de akkor is, értem hogy még fiatalok vagyunk, de már egy 40-50 éveshez képest mérve fiatal, egy tininek mi vagyunk a kőkemény felnőttek, akik tökre ilyen felnőttes dolgokat csinálnak.

Anno azt mondták, 30, aztán meg 15 évente van generáció váltás. Én úgy gondolom, ez ma már 5 évente van. Egy 20 éves életfelfogása nekem már annyira másabb pl. Ez is ezt erősítheti bennünk.

2022. júl. 13. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Én addig nem éreztem magam öregnek, amíg itt a gyakorin el nem olvastam néhány ezzel kapcsolatos kérdést, meg választ. Itt már 25 évesen mindenki a nyugdíján gondolkodik. Milyen jó lesz, lassan már várom.
2022. júl. 13. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Annyira idegesítő,hogy ezen szorongtok.

Nem hogy inkább azon gondolkodnál,hogy mennyi mindent tehetsz még az életedben és mennyi minden áll előtted

2022. júl. 13. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Én 20-as éveim közepén öregnek éreztem magam, aztán 30-as éveimtől újra fiatalabbnak.

Most 33 vagyok és igazából nem érzem öregnek magam Fiatalnak sem, csak egy sima átlagos felnőttnek.

2022. júl. 13. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
30 vagyok. 28 éves korom óta érzem magam öregnek. Olyan egészségügyi gondjaim vannak, mint ami anyunak 40 évesen jöttek elő.
2022. júl. 13. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
22 évesen impotens lettem, szóval...
2022. júl. 13. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Én 27 éves vagyok, egészséges, aktív, és egyáltalán nem érzem öregnek magam.
2022. júl. 13. 11:59
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Végre egy pozitív ember..
2022. júl. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!