Furcsa ha valaki már 26 évesen öregnek gondolja, érzi magát? Egészségügyi okok miatt leginkább
Persze, hogy furcsa. 26 évesen abszolút fiatal vagy.
Nem lehet, hogy depressziós vagy?
Szerintem nagyon elmondható a '90-es évek után születetteknél, hogy öregnek érezzük magunkat, bármilyen hópehely-effektus nélkül is.
Egyszerűen nagyon reálisan látjuk a vilgot, a társadalmunkat, magunkat, stb.
Én már 25 évesen azt éreztem: rendben, vége, innen már leszállóág van. Nem a külsőm, nem eü okokból, egyszerűen már én lettem a felnőtt, akit megkérdeznek ha valami van a fiatalabbak.
30 sem vagyok, élek a férjemmel a házunkban, állatok, nyaraló, nyaralások, befektetés, munka, szakmai elismerés, rendezzük a nyugdíjban levő szülők életét, nehezebben ébredünk bulik után, egyszóval mi vagyunk a felelősségteljes felnőttek. Bruhh...
Hiába tudunk kötetlenül élni, ha fejre állunk se leszünk már olyanok mint mondjuk 16-19 évesen. Persze, lehet tanulni még 3 másik szakmát, meg feszes a bőrünk, stb stb, de akkor is, értem hogy még fiatalok vagyunk, de már egy 40-50 éveshez képest mérve fiatal, egy tininek mi vagyunk a kőkemény felnőttek, akik tökre ilyen felnőttes dolgokat csinálnak.
Anno azt mondták, 30, aztán meg 15 évente van generáció váltás. Én úgy gondolom, ez ma már 5 évente van. Egy 20 éves életfelfogása nekem már annyira másabb pl. Ez is ezt erősítheti bennünk.
Annyira idegesítő,hogy ezen szorongtok.
Nem hogy inkább azon gondolkodnál,hogy mennyi mindent tehetsz még az életedben és mennyi minden áll előtted
Én 20-as éveim közepén öregnek éreztem magam, aztán 30-as éveimtől újra fiatalabbnak.
Most 33 vagyok és igazából nem érzem öregnek magam Fiatalnak sem, csak egy sima átlagos felnőttnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!