Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valami jó tündér azt...

Ha valami jó tündér azt mondaná hogy újra kezdheted az életedet egy tetszőleges időponttól de csak egyetlen egy dolgot tehetsz másképp onnantól kezdve minden más döntést ugyanúgy kéne meghoznod mint ahogy tetted akkor min és milyen ?

Figyelt kérdés
életszakaszban változtatnál?
2022. aug. 17. 05:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7 az alku szerint az lenne hogyha egy-egy új dolog lenne amiatt hogy egy valamit változtattál akkor ott bármit dönthetnél de ahol ugyanazok lennének ott nem donthetnél utána már másképp.

Valóban benne van a pakliban hogy emiatt később hoznál egy sokkal rosszabb döntést mint ebben az életedben valaha...

2022. aug. 17. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Általános iskolába mennék vissza, és nem hagynám azt, hogy a szüleim kiírassanak küzdősport oktatásról.

Nem pénzhiàny miatt írattak ki, hanem állítólag az edző nem volt megfelelő, de lett volna másik edző. Inkább átmennénk akkor ahhoz. Ha ott nem hagyom abba, mára már elég jól tudnék verekedni. Azóta elkezdtem újra, de a munkám, aminek következtében vándorló életmódot kell élnem nem engedi folytatni.

2022. aug. 17. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:

2000-be mennék vissza, amikor elcsapott egy busz. Sajnos ez a baleset alapjaiban határozta meg az életemet. Nem kezdhettem el a vízilabdát, nem focizhattam többet. Pedig csak 7 éves voltam.

Így most egy alkesz lettem, aki nem akar élni.

2022. szept. 5. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!