Mit csináljak most, hogy tudom van egy felesége?
Az a helyzet, hogy megismertem egy férfit. Találkozót kértem tőle pár nappal ezelőtt mert elszeretném mondani neki, hogy nagyon megkedveltem meg minden és ha minden jól is megy akkor fogunk is találkozni csütörtökön.
Viszont most, hogy valahogy rábukkantam Facebookon a feleségének az adatlapjára annyira lelombozott. (Neki viszont nincsen Fb-ja)
Szívem szerint inkább hagynám már annyiban a dolgot és visszavonnám a találkozót is.
De valahogy mégiscsak kiváncsi vagyok titokba akarja -e tartani akkor is, hogy házas vagy simán rám startolna?:/
Mert igazából sejtheti, hogy nem random akarok dumálni vele ha azt mondtam “négy szemközt” meg “személyesen lenne alkalmas”…
Mert eddig kettesben még sosem beszéltem vele csak egy másik ismerőssel együtt.
Meg mikor felhívott azt is csak akkor tette mikor nem volt otthon… Meg mondta, hogy csak 18 óráig írjak neki…Most már valahogy sejtem is miért…
Szerintetek simán titkolta volna?
De annyira rosszul esik amúgy, mert mindig olyan kedves volt meg közvetlen… Komolyan a sírni tudnék.:/
Most már csak azért is találkoznék vele és elmondanám amit érzek, hogy kiderüljön a reakciója…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!