Hölgyek, volt már olyan, hogy szó szerint sírtatok egy férfi, vagy fiatalabb korotokban egy fiú után?
21, ja csak én akkor voltam 20 éves. És eléggé rosszul esett, hogy még tőlem is fiatalabb hülye gyerek kell neki.
Mai napig rossz kedvű vagyok néha miatta, mert nekem ő hatalmas szerelmem volt, és tisztában is volt vele, de leszarta. Pedig évek teltek el azóta.
Végül is egyébként semmi nem történt, csak úgy éreztem, hogy mellette találtam meg életem szerelmét, és vele képzeltem el mindent... :)
Azóta egy férfiban sem bízok!!!
Lehet igazad van, és nem is kéne nekem sem ennyire kötődni 1-1 emberhez, mint például hozzá is kötődtem, de sajnos ezt nem az ember dönti el.
Próbáltam én is magam kihúzni a gödörből érzelmileg, és talán mostanában kezdek felállni, de én azóta sem voltam senkivel semmilyen értelemben. Nem megy.
Elég sebzett lehet a lelked.
#27, Kérdező, te voltál már valaha szerelmes, Drágám :D?
Mert a válaszaidból az jön le, hogy marhára, de sose voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!