Fiúk férfiak! Hány éves korotokban kezdett el vastagodni a péniszetek?
Figyelt kérdés
Illetve volt olyan amikor hirtelen nőtt a vastagsága, hossza?2020. okt. 7. 22:17
1/17 anonim válasza:
Keress rá a Tanner-féle beosztásra! Abban erre választ találsz, de azért ne vedd túl komolyan, mert lehet némi eltérés!
3/17 anonim válasza:
Nekem kb 15 éves korom környékén kezdett hirtelen vagy feltűnőbben megnyúlni, vastagságra pedig egy évvel később gyarapodott sokat.
4/17 anonim válasza:
14 évesen éreztem, hogy elkezdett vastagodni kicsit.
5/17 anonim válasza:
Nekem 12-13 evesen vastagodott eleg sokat, utana meg 17 evesen erte el a mostani vastagat.
6/17 anonim válasza:
14 évesen kezdett vastagodni és szőrösödni de nőni hosszra csak később. Még 15 évesen is csak 10,5cm volt. Aztán most 16 évesen kb 12-13cm lett. Remélem még 1-2cmt nőni fog
8/17 anonim válasza:
Kb 12-13-14 évesen kezdett "vastagodni". Most 19 évesen állva 18 cm. Lankadtan 12 cm.
10/17 anonim válasza:
15 évesen már 14,5 cm volt, utána nekem csak már alig nőtt, 15 cm most is.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!