Fiúk férfiak! Hány éves korotokban kezdett el vastagodni a péniszetek?
Figyelt kérdés
Illetve volt olyan amikor hirtelen nőtt a vastagsága, hossza?2020. okt. 7. 22:17
11/17 anonim válasza:
12 évesen kezdett gyorsan nőni, vastagodni. 16 évesen érte el a mai 16cm hosszt. 4 év alatt 6cm-t nőtt, de még utána vastagodott egy kicsit és lett a mai kerülete 12 cm.
Azért tudom ilyen pontosan, mert aggódtam a méretem miatt és gyakran mértem és egy füzetben irogattam is az adatokat. :)
12/17 anonim válasza:
#11 Nem kellett volna aggódnod! 12 évesen a 10cm teljesen jó méret. Van akinek olyankor még csak 7-8cm
14/17 anonim válasza:
Nekem 11-12 evesen kezdett el noni hosszra 19 evesen erte el a vegleges 19 centis meretet. Vastagsaga 14-15 evesen hirtelen megnott majd meg 20-21 evesen is vastagodott de azota megallt a vastagodas
15/17 saucony válasza:
Nekem 13 évesen már 22 cm volt és 4 cm vastag
17/17 saucony válasza:
Szerintem is homo kérdés senkinek semmi köze mások méreteihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!