Hölgyek, volt már olyan, hogy szó szerint sírtatok egy férfi, vagy fiatalabb korotokban egy fiú után?
"miután szakítottak az exével még vagy kb. egy hónapig sírt utána"
Mondjuk ez nyilván nem szó szerinti sírás volt egy teljes hónapon át, pedig a kérdés a szó szerinti sírásról szól. Az, hogy egy hónappal később is előfordult még, hogy szó szerint sírt miatta, az azért lehet.
Van olyan aki nem sírt?
Szerintem ez minden nőre jellemző. Férfiakra nem annyira.
#13, de, szó szerinti sírásról volt szó. Mondjuk nyilván, te, ismeretlenül, fogod jobban tudni :D.
Értem, hogy miről szólt a kérdés, és nem a semmiért írtam le a válaszomat.
"még vagy kb. egy hónapig sírt utána"
Szó szerint egy teljes hónapon át sírt utána megállás nélkül? Valószínűleg... Mindegy, nem érted.
#17, te jól vagy, már bocs? A Kérdező se úgy értette gondolom, hogy egy ideig megállás nélkül sírt valaki valaki után. És nyilván én se.
Minek kell ilyen hülyeségbe belekötni? Ez senkinek nem jutott eszébe szerintem, csak neked. Vagy nem hallottál még így fogalmazni embereket? Nyilván nem kell szó szerint érteni. De, hogy neked is tiszta legyen: sírt miatta, még a szakításuk után kb. egy hónapig, Nem, nem megállás nélkül. Gondolom, amikor egyedül volt, és úgy érezte. Érthető módon, nem mentem bele a részletekbe.
Sajnos voltam olyan, hülye igen.
Rohadtul beleszerettem, de őt nem érdekelte és kidobott. Inkább ment egy 16 éves kis csitrihez, és nem én kellettem neki a továbbiakban biztos munkahellyel, pénzzel, és autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!