Hogyan tanuljak meg jól lenni magammal párkapcsolat nélkül?
Elmeséled magadnak, hogy te egy teljes értékű ember vagy, aki akkor is fontos, tartalmas, értékes és érdekes, ha éppen nem csatolmánya valakinek.
Ha komfortérzeted, önbizalmad csak akkor van, ha valami Gipsz Jakab vagy Repedtsarkú Böske tartozéka vagy, akkor az nagy hiba, tipikus társfüggőség.
Fejleszd az önbizalmad, csinálj barátokkal, ismerősökkel jó kis bulikat, még itt a nyár, lehet menni jobbnál jobb helyekre és ne gondolj közben a magányra! Mert nem vagy magányos, csak éppen két kapcsolat között, átmenetileg egyedül vagy, mert TE ÍGY AKAROD!
Rájöttem, hogy erre van szükségem. Hiába voltam kapcsolatban, lélekben mégsem voltam benne. Olyan döntéseket kellett és kell hoznom, amikkel nem jár együtt, hogy nagy hatással vannak máok életének az alakulására. Nem mondom hogy sosem érzek magányt, de azt tudom, hogy csak rosszabb lenne, ha párom lenne.
Frusztrációra nem hagyok időt, máskülönben előtör.
Párkapcsolat nélkül megőrülsz.
Ember vagy,nem robot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!