Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tanuljak meg jól lenni...

Hogyan tanuljak meg jól lenni magammal párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Sok párkapcsolatom volt, a leghosszabb egyedüllétem eddig 3 hónap volt, emiatt elszoktam az egyedülléttől és ezt szeretném most előtérbe hozni illetve fejleszteni. Volt már valaki hasonló helyzetben? Milyen életstratégiát alkalmazott illetve mennyi idő kellett hogy az egyedülállóság lett az új normális és elmúlt a társhiányból eredő frusztráció?
2022. aug. 6. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elmeséled magadnak, hogy te egy teljes értékű ember vagy, aki akkor is fontos, tartalmas, értékes és érdekes, ha éppen nem csatolmánya valakinek.

Ha komfortérzeted, önbizalmad csak akkor van, ha valami Gipsz Jakab vagy Repedtsarkú Böske tartozéka vagy, akkor az nagy hiba, tipikus társfüggőség.

Fejleszd az önbizalmad, csinálj barátokkal, ismerősökkel jó kis bulikat, még itt a nyár, lehet menni jobbnál jobb helyekre és ne gondolj közben a magányra! Mert nem vagy magányos, csak éppen két kapcsolat között, átmenetileg egyedül vagy, mert TE ÍGY AKAROD!

2022. aug. 6. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rájöttem, hogy erre van szükségem. Hiába voltam kapcsolatban, lélekben mégsem voltam benne. Olyan döntéseket kellett és kell hoznom, amikkel nem jár együtt, hogy nagy hatással vannak máok életének az alakulására. Nem mondom hogy sosem érzek magányt, de azt tudom, hogy csak rosszabb lenne, ha párom lenne.

Frusztrációra nem hagyok időt, máskülönben előtör.

2022. aug. 6. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan pocsék párokat választottam, hogy évek óta elmondhatatlanul élvezem az egyedüllétet.
2022. aug. 6. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Párkapcsolat nélkül megőrülsz.

Ember vagy,nem robot.

2022. aug. 7. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, én sem őrültem meg és robotnak sem érzem magam. Tartalmas életet élek, egy percig sem unatkozok. Élvezem a szabadságot, hogy nem kell másnak a kedvére tennem, megfelelnem. Nagyon jó életét lehet élni egyedül is, ha valaki nem csak ül a 4 fal között és sír. Nekem is lett volna okom szomorkodni, mert sok szerelem nem jött össze az életembe, nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. De mostmár elengedtem a témát és más dolgokkal foglalkozok inkább. Rengeteg hobbim van és még így is van amire kevés időm jut, szóval nem érzem rosszul magam egyáltalán. Nem a párkapcsolat az egyetlen jó dolog és cél az ember életében, még ha a társadalom ezt is erőlteti belénk. Sok boldogtalanság forrása is, hogy akkor is ragaszkodnak egy kapcsolathoz az emberek, ha már nem működik és csak szomorúságot okoz, mert nem akarnak egyedül lenni. Pedig egyedül lenni lehet felszabadító érzés is.
2022. aug. 30. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!