Határozott nőktöl kérdezem, volt e olyan eset hogy valaki aki ellentmondott nektek azt durván lerendeztétek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 22:58
1/7 anonim válasza:
Nem. A határozottsag és az agresszió két külön dolog. Intelligencia kérdése, hogy az ellentmondást ki hogy kezeli.
2/7 anonim válasza:
A határozottságnak mi köze van a "lerendezéshez" (bármit is jelentsen ez a szó)?
Attól, hogy határozott vagyok még nem állok bele senkibe, és nem kötekszek csak azért, mert más véleményen van, mint én.
3/7 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik meg is vernek nő létukre ha csak csúnyán neztél is.
4/7 A kérdező kommentje:
3-as valaki látom érti miről pofazok😋
2022. aug. 5. 23:23
5/7 anonim válasza:
Mértékben az első kettő nem érti, mi?
6/7 anonim válasza:
Nem szoktam joban lenni nekem ellentmondo emberekkel.
7/7 anonim válasza:
Nalam a hatarozottsag annyit tesz, h nem tudod ram eroltetni az akaratodat.
Ha csak szimplan untatsz,/farasztasz a hulyesegeddel, vagy nem ertunk egyet bizonyos dolgokban, siman ott hagylak, nem keresem a tarsasagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!