Miért visel meg még mindig ennyire ez az eset?
Még áprilisban találkoztam tik tokon a sewol ferry komp tragédiájával, mivel akkor tartották a 8.éves évfordulót. Engem nagyon megviselt, és még rá tett egy lapáttal, hogy valós felvételek, illetve SMS-ek, hívások a családoknak is ki szivárogtak. Az első 2-3 hétben rengeteget gondoltam rájuk, rendesen magam alatt voltam, többször is megkönnyeztem, és sokat hallgattam a BTS spring című dalát, amit az együttes ezeknek az áldozatoknak írt. Utána egyre kevesebbet gondoltam rájuk, napi helyett, heti rendszerességgel, olyankor sosem volt jó a hangulatom, de mostmár csak nagyon elvétve gondolok rájuk, épp ezért is jutott eszembe, hogy meg kérdezem tőletek, mert megint elkapott ez a szomorúság, és ők járnánk az eszembe, miért lehet az, hogy a mai napig gondolok rájuk, megkönnyezem őket, és újra, századjára is végig nézem a baleset videóit? Pedig nekem hozzátartozóm nem halt meg ott, nem ismertem onnan senkit, és 2014ben mikor történt nem is tudtam róla, hogy valaha ilyen baleset történt, csak az idén áprilisban tudtam meg.
Köszönöm aki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!