Mi az oka, hogy mindig gazdag emberek halnak meg repülőgép és helikopter balesetben? Mostanában rengeteg ilyen eset történik. Mint pl. most az űrhajóssal.
Honnan szeded ezt hogy mindig gazdag emberek halnának meg ilyenkor?
Csak a sok esetből ezeket kapja fel a média.
Amikor lezuhant nálunk egy kisrepülő és meghalt a pilótája, akkor is volt róla hír, csak te nem olvastad mert nem egy gazdag emberről szólt. Ahogyan a repülőgép szerencsétlenségeknek nem sorolják fel mind a 327 áldozatát név szerint, csak azt az 1-t mondják el a sok utasból akinek ismerik a nevét az olvasók/nézők, mert vagy híres vagy gazdag.
Jellemzően saját helikopterrel vagy saját repülővel nem a szegények járnak, ha ilyen baleset van, akkor sem a pilóta nevét fogják neked megírni, pedig ő is meghalt a gépen az utaskísérővel, másodpilótával együtt - te csak azt a nevet kapod, amelyiket ismerheted és amire felkapod a fejed, elolvasod a cikket vagy megnézed a tudósítást.
Itt egy híradó részlet ami jól mutatja amit leírtam. A gazdag vállalkozót név szerint említik, de vele és a többi utassal együtt meghalt a pilótája is, aki egyáltalán nem volt gazdag.
https://www.youtube.com/watch?v=8PnYnrJwdvo
Itt egy másik, sajnos magyar eset. Itt is a kisgép tulajdonosa nyilván nem volt csóró, hiszen venni és fenntartani tudott egy saját kisrepülőt, de az akivel utazott az meg nem. Ráadásul ez az ember meg se közelíti gazdagságban azokat szerintem, akiket te gazdagnak tartanál.
Hát ott van Kobi, a cseh milliárdos, a román milliárdos. Mos az űrhajós. De lehetne még sorolni.
Én pl. nem ülnék fel repülőre, akkor se ha gazdag lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!