Csak én tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Ma reggel is az utcán vagy 5 embert láttam futni. Persze biztos van aki az egészsége miatt teszi. De szerintem a emberek felfogása annyira felszínes lett már. Vekonyak , kövérek mindenki annyira hajtja magát mert az életben mindehol hátrányt jelent már ha valaki elhízott. Arról nem is beszélve hogy férfi oldalról örök magàny sújthatja azt aki túlsúlyos. Mert egy nőnek se fog kelleni.2022. aug. 5. 06:20
11/18 anonim válasza:
Ahha, szóval téged frusztrál, hogy mások nem lazsálnak veled, hanem jobban igyekeznek, mint te és ettől nyilván hátrányba kerülsz. Hát, szar ügy.
13/18 anonim válasza:
Ebből semmit nem tapasztalok. Minden kövér ismerősomnek van párja, barátai, ÉLETE!
És a sportos emberek pedig valóban vonzóbbak tudnak lenni első benyomásra. De sok esetben nem ezen múlnak a dolgok, és több dagi ismerősöm is tud kompenzálni a személyiségével.
Nálad úgy látszik mind külsőleg, mind belsőleg óriási problémák vannak. Nem a világ a rossz, hanem csak te...
14/18 anonim válasza:
Magyarul kövér vagy és senkinek sem tetszel és erről azok tehetnek, akik sportolnak és törődnek az egészségükkel meg a kinézetükkel :DDDDD
15/18 A kérdező kommentje:
Nem.
Arról van szó hogy szánalmasnak tartom ahogy egyre több ember kapálózik a sportos test elérésében, de nem az egészség miatt! Hanem csupán azért hogy a társadalmilag elfogadott külsejük legyen.
2022. aug. 5. 14:03
17/18 anonim válasza:
Mások meg téged tartanak szánalmasnak, amiért majdnem szívrohamod lesz, ha felmész a lépcsőn, na és?
18/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy dagadt vagyok? Teljesen átlag vagyok.
2022. aug. 5. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!