187-190 centi körül vagyok. Miért tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Érdekes hogy néha alig látok akkora embert mint én. Pl elmegyek bevásárolni sok emberrel találkozok és csak 1-2 olyan embert látok aki van olyan magas mint én. Néha meg olyan van hogy szinte csak velem egy magas vagy tőlem magasabb emberekkel találkozok. Olyankor is látok olyat aki alacsonyabb tőlem de nem sokat. Ez miért változik ennyire?2021. ápr. 26. 11:47
1/10 anonim válasza:
Mert különböznek az emberek? Én 180 centi vagyok,de nálam is ugyan ez van hidd el xD
Nem igazán értem a problémát.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem probléma csak érdekes hogy van hogy csak átlagos magasságú embereket látok néha meg xsak magasakat és nem értem hogy mitől, függ
2021. ápr. 26. 11:52
4/10 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, de nem tudom mitől függ. Egyszer valaki középiskola látogatáson sok évvel ezelőtt volt hogy csak ilyen 2 méteres srácokat láttam... De volt olyan hogy ilyen 170-es kis szöcskék szaladgáltak.
6/10 anonim válasza:
már kérdezted. alacsony vagy tesó.
7/10 A kérdező kommentje:
3 nem tudom amúgy
2021. ápr. 26. 11:57
8/10 anonim válasza:
182 cm vagyok, de láttam már 220 cm-es embert is itt, Magyarországon.
Sőt, 200 cm körülieket egyenesen sokat. 210 cm-esekből is jó párat.
9/10 anonim válasza:
Kérdező, 191 centis magassággal ugyanígy vagyok, mint Te :D
10/10 anonim válasza:
Sokszor speciális közegbe kerül az ember, ahol nem az ország apraja-nagyja keveredik egyenletesen. Eléggé (sőt, durván) szembetűnő például - és sokat elárul a Mária Terézia idején kialakított és azóta betokosodott társadalmunkról, hogy értelmiségi közegben: menő cégek, elit iskolák, egyetemek, sokkal több a magas, nyugati embertípus, mint a huszonnyolcas számú szakközépben vagy a cukorgyárban, Mucsaröcsöge alsón. (És most nem a cigányokra gondoltam, mert ők meg még tíz centivel lejjebb...) Egyszerűen ordít, hogy egyetemet végzettek között 10 centivel magasabb az átlag, mint egy kőművesbrigádban. Persze korábban megmagyarázták azzal, hogy a szegények éheztek, és visszamaradtak a fejlődésben. Vagy egyszerűen csak más nem/kor képviselteti magát adott helyen. Nyilvánvaló, hogy egy plázában több a fiatal, mint a zöldségespiacon. Műszaki boltban több a férfi, körömszalonban több a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!