Csak én tapasztalom ezt?
Miért baj az, ha futnak, sportolnak az emberek? Te miért nem teszed ugyanezt? Vagy most mi itt a kérdés? Csak a kis százaléka hazánknak az, aki odafigyel magára, különben nem lenne hazánk Európa egyik legelhízottabb országa.
Ha te nem teszel az egészségedért akkor ki fog?
Most értem haza futásból, lehet engem is láttál. :D
Nekem bűntudatom van, amiért elhagytam magam. Kövér tiniből vékony és egészséges fiatal felnőtt lettem, majd lelki problémák miatt lecsúsztam. Rengeteg evés, alkohol és tétlenség. Küzdök azért, hogy visszakapaszkodjak.
A magány problémásabb ennél. Ahogy mondtam, kövér tini voltam és akkoriban azt hittem, hogy ha le tudnék fogyni, akkor nem lennék kiközösítve. Nos, amikor tényleg jól néztem ki, akkor barátok terén is jobban álltam és az ellenkező nemnél is. Azóta viszont valami megváltozott. Igaz, hogy veszni hagytam a jó külsőt, de már nem vagyok az a szocfób kamasz, mint régen. Mégsem tudok kapcsolódni az emberekhez. Lennének rendesek pedig, de nem megy. Valami meggátol lélekben. Nem hiszem, hogy ezt sikerül megoldanom a fogyással. A pszichológusokkal meg nincs jó tapasztalatom. Lehet, így maradok, de az is lehet, hogy jön egy teljesen váratlan dolog, ami mindent megváltoztat.
Elkalandoztam. Visszatérve a futásra, én szeretem. Sokat tudok elmélkedni közben. Ha nem lesz többé párom, vagy barátaim, ezt akkor is megtartom.
Van, aki azért (is) fut, hogy a "minyonok" belőle jobban kimenjen. Van, aki idegesség levezetésként fut. Van, aki - és ez a "legjobb" - cigizik, piál is, de azért fut.
Van kolleganőm, aki full vékony, és fut majdnem rendszeresen.
Én már évek óta futok.Egyrészt azért mert jól esik a lelkemnek és a testemnek is.Akkor ki tudok kapcsolni, ki tudom szellőztetni a fejem.És mivel kondizok is mellette így tömegnövelős és diétázós időszakban is jó kiegészítő tevékenység.
Ahova járok futni az a tapasztalat hogy van egy két régi arc, akiket rendszeresen látok futni.És vannak folyamatosan újonnan felbukkanó arcok.De a többségre az a jellemző hogy elhatározza magát, elkezdi, csinálja, 1-2 hónapig max....utána megunja, feladja, abbahagyja.
#7 Ez jó hír, hogy már nem kompenzálsz kajával. Érdekes módon nekem a futással csökkent az étvágyam, mert hiába használok fel több energiát testileg, a lelkem nem szenved annyira, mint a teljesen sport nélküli életem során. Tudom ajánlani, hogy kezdd el te is és ne add fel az első 2-3 alkalom után. Megéri kitartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!