Mások is szeretitek hajmosás után kihúzgálni a feneketekbe, a farpofák közé szorult hajszálakat?
Figyelt kérdés
Lehet fura szokás, de valamiért annyira jó élmény ez és csak kíváncsi vagyok, hogy más is hasonlóan érez-e ezzel a tevékenységgel?2022. aug. 4. 23:21
2/7 anonim válasza:
Esküszöm elér odáig a hajam a fejem tetejéről, de sosem volt ilyen élményben részem. Talán mert előre szoktam hajolni hajmosás közben? 🤨
3/7 eznemlényeges válasza:
Én szeretem kiszedni, mivel kellemetlen érzés, de nem nyűgözle különösebben a dolog.
5/7 anonim válasza:
Nincs is jobb érzés, mint mikor élesen bevág...:D :D Ennél már csak az a jobb érzés, mikor kulázás után kell hajszálat kihúzni...
6/7 anonim válasza:
Persze, - így 50 fölött különösen, hogy a tarkómnál kezdődik a homlokom!
54/ffi
7/7 anonim válasza:
Nekem a tokomre szokott ragadni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!