Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hetente 3x hajmosás az nagyon...

Hetente 3x hajmosás az nagyon sok vállig érő hajra, csak úgy?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert elvileg zsírosabb lesz a hajam a sok hajmosástól, és én nyáron ennyiszer szoktam...

2016. júl. 6. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. júl. 6. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is heti 3x mosom és tény hogy nem tesz valami jót neki, de ez attól is függ, hogy milyen a hajad. Nekem pl tényleg egyre zsírosabb és igazából már másnapra elég visszataszító tud lenni .
2016. júl. 6. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3-szor mosok hetente, bár nekem hátközépig ér kb, de szerintem mindegy a hossza. Nekem a sok hajmosás ellenére is egészséges hajam van, utoljára talán szeptemberben lett levágatva, mégis alig töredezik, mivel nem használok hajszáritót és gyakran használok hajbalzsamot :3 Ha heti 3-szor megmosod és mindháromszor meg is száritod hajszáritóval, az már tényleg nem tesz neki valami jót.
2016. júl. 6. 20:29
 4/5 Inessential ***** válasza:
100%
Nem.
2016. júl. 6. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
kicsit hosszabb mint vállig érő hajam van, és ne vicceljetek. Véletlenül sem szárítom meg a hajam NYÁRON :D
2016. júl. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!