Nők és Férfiak (Lányok/Fiúk) milyen gyakran szoktatok hajat mosni? Rövid vagy hosszabb hajatok van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Nő - mindennap
Nő - kétnaponta
Nő - nagyjából heti kétszer
Nő - hetente
Nő - csak havonta párszor
Férfi - mindennap
Férfi - kétnaponta
Férfi - nagyjából heti kétszer
Férfi - hetente
Férfi - csak havonta párszor
61 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nekem majdnem fenékig érő hajam van, és általában 3/4 naponta mosok hajat
25/L
2/12 anonim válasza:
Minden zuhanyzást azzal kezdek. Nekem a tusolás része
29F
3/12 anonim válasza:
Mivel dolgozom minden nap, de ha nem akkor 2-3 naponta . 19f
4/12 anonim válasza:
Nekem is fenékig érő hajam van. Általában vasárnap és szerdán mosok hajat.
5/12 anonim válasza:
Ha nincs kivasalva a hajam, akkor nagyjából vállig érővé ugrik vissza. Hetente kétszer szoktam megmosni, de néha egyszer is elég.
21/L
6/12 anonim válasza:
Mindennap, mellig erő a hajam
19l
7/12 anonim válasza:
Két-három naponta, majdnem derékig érő haj. Általában már másnap zsírosodik kicsit, de nem akarok annyiszor hajat mosni, mert sokáig tart kifésülni/megszárítani, szóval ha megyek valahova, szárazsampont használok.
8/12 anonim válasza:
Rövid hajam van (long pixie), 2-3 naponta mosom.
9/12 anonim válasza:
3 naponta. Harmadik nap már nagyon zsíros, de minél többször mosom, annál hamarabb zsírosodik. Próbáltam már 2 naponta. Olyankor már második nap olyan volt, mint előtte harmadnap. Arra meg nincs időm, meg nem is ajánlott, hogy minden nap mossam.
L
10/12 jpeter1 válasza:
A párom 4-5 naponta mossa. A haja nagyon dús,bokáig érő. A mosás,szárítás kb 3-4 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!