Normális az ilyen szülő?
Figyelt kérdés
Mikor elmegyek fürödni kb 8 perc után apám elkezdi verni az ajtót mint az állat, és azután, hogy kijöttem még 5 percig üti az ajtót... Megszabja hány naponta moshatom meg a hajam (ami változó). ( de nekem 3 nap után annyira viszket a fejbőröm a sok zsírtól, hogy az borzalmas) És amikor kiosztja a parancsot (csak mert ő is így hívja, mondja) , hogy fürdés és 2 percen belül nem ugrok, dönt egyet és se fürdés, de fogmosás... Van hogy egyszerűen olyan kedve van, és nem fürödhetek és nem moshatok fogat. ( Pedig egyáltalán nem vagyunk szegények. Szerintem szórakozik velem...) Mit tehetek ez ellen? Szeretnék végre 8 percnél tovább fürödni békében, úgy, hogy nincs rám törve az ajtó...2017. jún. 1. 21:32
2/5 anonim válasza:
Az en apam is ilyen idiota volt, annak ellenere, hogy millios fizetese volt (van)... hat nalunk az volt a "megoldas", hogy elvaltak a szuleim, mert szerencsere anyam is megunta a hulyesegeit (pl nem.lehetett felvagottat venni, csak a legolcsobb parizsit, anyam nem vehetett maganak ruhat, helyette apam kihizott poloiban kellett jarnia, stb). Szoval, ja valas utan jo lett minden. Nem tudom, hany eves vagy, talan a koltozes lehetne erre megoldas, mert azt csak nem varhatod el nyilvan, hogy anyadek elvaljanak, ezt csak ugy mondtam
4/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, szóval a költözéssel még várhatok...
2017. jún. 2. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!