Igaz a mondás hogy férfivá válni kell, nővé viszont elég csak születni?
Szerintem férfinek is lehet születni és nőnek, de ritka jelenség. Többségnek inkább azzá kell válni (nevelés által stb)
Nekem a nők olyan nők akiknek kellemes a jelenségük, van stílusuk, konszolidáltak, nem káromkodnak stb, akiken már kiskorukban látszik hogy nőcisek. Ehhez képest sok olyan van, akiknek a szájából ömlik a szar, na szerintem ők hiába szülnek le 3 gyereket, akkor sem lesz lesznek nők. Meg számomra azok sem nők akik kiöltöznek úriasszonynak, de közben úgy viselkednek mint valami utcasarki. Ez az én véleményem..
Férfiben is ugyanez. Van aki férfiként születik, és tanítani se kell férfinek lenni, mert egyszerűen kisemberként is olyan figyelmes, udvarias mert olyan jellemmel született.
Van benne valami. Pl kb minden természeti népnél volt/van férfi beavatási szertartás, de női nincs, mivel a menstruálás meg aztán a terhesség maga éppen elég "próbatétel".
A modern civilizációban meg a sok nemkért közeledés, zaklatás is nehézséget okoz nekik (ez nyilván nem jó).
Ezenkívül párkapcsolat terén a nőknek "több" kell ahhoz, hogy feléledjen bennük az érdeklődés csírája, a férfinak kell bizonyítania magát, ami nagy általánosságban a mai napig így van. Szóval ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!