"Olyanná válsz, mint akit kinevetsz"- ennek van bármilyen valós alapja?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 17:50
1/7 anonim válasza:
Nincs. Viszont mást kinevetni igencsak primitív dolog!
2/7 anonim válasza:
Nevettem egy NBA játékoson, azóta is várom hogy kétszer akkora legyen a szerszámom és a testmagasságom...
3/7 Humor Herold válasza:
Van ilyen vicc is.
" Nevettem az őszülőkön, most én is őszülök. Nevettem a kövéreken, már én is hízok.Most kiröhögöm a gazdagokat, hátha.... " :)
4/7 A kérdező kommentje:
#2 belső tulajdonságokra gondoltam
2022. márc. 11. 20:38
5/7 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy karma. Ha leszólsz valakit, lehet, hogy majd neked is visszaadja a sors, hogy téged is leszóljanak valami miatt, és pont annyira essen rosszul, mint annak , akit te leszóltál.
6/7 anonim válasza:
*a karma kiegyenlítődésre törekszik, ez egy ilyen, hát, úgy szokták mondani, hogy univerzális princípium valaki úgy mondta egy előadásban, szóval egy alapelv. szal a karma kiegyenlítődésre törekszik, és azáltal tanít. még úgy is hallottam egy előadásban, hogy vetünk és aratunk. ez a karma lényege. nem biztos, hogy ugyanattól kapod vissza amúgy pl a kinevetést. ja és pl szal ez az empátiát tudja fejleszteni mondjuk pl, mert ha valaki kigúnyolt valakit, és egyszer őt is kigúnyolják, akkor lehet, hogy kialakul benne empátia ezzel a dologgal szemben; amit már ő is átélt, és így ezáltal, nem csinálja többet mással pl a kigúnyolást. de mondjuk valaki nem tanul gyorsan, és aki másnak ás egy vermet és belepottyan, akár többször is megeshet vele; amíg meg nem tanulja a sorstól ezt a leckét. én asszem. de nem tudom.
7/7 anonim válasza:
Én mindig nevettem a Bud Spencer filmeken. És hát egyre nagyobb darab vagyok, meg szakállam is van, csak nem tudok bunyózni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!