Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a mondás igaz lehet?

Ez a mondás igaz lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol egy ilyet és megakadt rajta a szemem:

"Ha egy férfi ellenfelet lát egy nőben vagy támadásnak vesz tőle olyan dolgokat amiket valójában nem annak szánnak akkor az azt jelenti hogy az a férfi nagyon gyenge. Egy igazi férfi sose tudná az ellenfelet, ellenséget látni semmilyen nőben. Meg semmilyen gyengébb emberben pl. gyerekek, idősek.".

Mit gondoltok erről?

2021. okt. 25. 16:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Fizikailag? Talán. Helyzettől függ. Minden más tekintetben? Marhaság.
2021. okt. 25. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Sok esetben igaz ez a mondás.
2021. okt. 25. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fizikumát leszámítva nem kifejezetten gyengébb egy nő, mint egy férfi. Például szakmai féltékenységről nyugodtan beszélhetünk. Miért ne láthatna ellenfelet mondjuk ilyen téren egy férfi egy nőben?
2021. okt. 25. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ""igazi férfi"" valójában tiszteli a nőket, mert tudja, hogy egyenrangú vele. Aki attól erzi magát férfinek hogy lenéz egy nőt, az valojában egy érzelmileg instabil kisgyerek, akinek mondvacsinált önbizalom kell hogy ne omoljon össze.
2021. okt. 25. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, én általában fizikai dolgokra gondoltam, ezt kihagytam. De 4-esnek is igaza van.
2021. okt. 25. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Az utolsó mondat helytálló, a többi nem.
2021. okt. 25. 19:15
 7/7 anonim válasza:
Ez nem egy mondás hanem egy idézet . Amúgy igen szerintem igaz.
2021. okt. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!