Ez a mondás igaz lehet?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol egy ilyet és megakadt rajta a szemem:
"Ha egy férfi ellenfelet lát egy nőben vagy támadásnak vesz tőle olyan dolgokat amiket valójában nem annak szánnak akkor az azt jelenti hogy az a férfi nagyon gyenge. Egy igazi férfi sose tudná az ellenfelet, ellenséget látni semmilyen nőben. Meg semmilyen gyengébb emberben pl. gyerekek, idősek.".
Mit gondoltok erről?
2021. okt. 25. 16:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Fizikailag? Talán. Helyzettől függ. Minden más tekintetben? Marhaság.
3/7 anonim válasza:
A fizikumát leszámítva nem kifejezetten gyengébb egy nő, mint egy férfi. Például szakmai féltékenységről nyugodtan beszélhetünk. Miért ne láthatna ellenfelet mondjuk ilyen téren egy férfi egy nőben?
4/7 anonim válasza:
Az ""igazi férfi"" valójában tiszteli a nőket, mert tudja, hogy egyenrangú vele. Aki attól erzi magát férfinek hogy lenéz egy nőt, az valojában egy érzelmileg instabil kisgyerek, akinek mondvacsinált önbizalom kell hogy ne omoljon össze.
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok, én általában fizikai dolgokra gondoltam, ezt kihagytam. De 4-esnek is igaza van.
6/7 anonim válasza:
Az utolsó mondat helytálló, a többi nem.
7/7 anonim válasza:
Ez nem egy mondás hanem egy idézet . Amúgy igen szerintem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!