Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kellett volna kezelnem?...

Hogyan kellett volna kezelnem? Vagy tényleg jogos?

Figyelt kérdés

Ma kaptam a hírt miszerint holnap nem kell mennem dolgozni áramszünet miatt. Ennek nagyon megörültem és be is terveztem a hétvégén eső miatt elmaradt kutyás kirándulós napot. Megkérdeztem a párom,hogy ő és a kutyusa szeretne-e jönni ( mivel tudtam,hogy azon fog kiakadni ha nem kérdezem meg) messze lakunk egymástól hétvégén szoktunk együtt lenni és egy szeptemberi hétvégére volt betervezve a közös kutyás túra. Nagyon durván kiakadt,hogy én direkt csinálom,direkt teszem hétköznapra amikor nincs a MÁV-nál a 26 éven aluliak számára szóló kedvezmény és így sokkal drágább az útja. Elkezdett kiabálni velem hivásba is,hogy akkor fizessem ki neki és elhordott mindennek...( Senki nem kötelezi,hogy jöjjön)

Miközben én csak megkérdeztem,hogy akar e jönni... De ha hétvégén megyünk akkor meg az a baja ha a közös időből veszem el...

Ezeket írta/mondta :

Folyton korlátozol engem - én őt? Ezt nem is értem... Ha ő megy valahová annyit mondok,hogy vigyázzon magára,érezze jól magát és írjon ha hazaért....

Nekem nem kell ilyen nő, végeztem veled... Ezután törölte a becenevem és tiltott is egyébként:/

Szánalmas vagyok

Direkt csinálom ezt,direkt így tervezem,hogy velük kics.sszek...

Biztosan megcsalom őt, mással találkozom ( igen nyilván így fog történni 🙄 apukámmal és nővéremmel megyek...)

Felfogja hívni apám elmondja milyen szemét vagyok

És még jó sok trágár kifejezést használt egész nap rám emiatt.... 10 kor tudtam meg azóta ezt hallgatom...

A sírás kerülget egész nap :( A pohár ott telt be,hogy megkaptam ha holnap elmegyek akkor vége a kapcsolatunknak... Na ki is akar korlátozni kit?

Én teljesen biztos vagyok benne,hogy semmi rosszat nem mondtam és semmi rossz nincs abban,hogy én holnap is megyek ha már szabadnapos lettem... Viszont az ő reakciója az förtelmes....

Elég gyakran akad ki ilyen apró dolgokon és már kezdek besokallni tőle... Soha nem látja be,hogy miket csinál és mond és bocsánatot sem kér... Pedig nem egy ember mondta már,hogy borzasztó az egész amit csinál velem ...

Hogyan kezeljem ezt?

Másfél éve vagyunk együtt és nagyjából egy éve engedte el magát és egyre durvábban veszekszik és akad ki... Megoldás lenne ha szakítanánk,tudom...

Meg lehet oldani valahogy vagy felejtős?

Mert az egészben én sérülök,de nagyon. Bár magát állítja be áldozatnak engem meg egy utolsó senkinek.

Én vagyok a nő,ő a férfi és 20 évesek vagyunk mindketten ha számít ez bármit is.

Az elírásokért és a zavaros fogalmazásért elnézést kérek. Köszönöm a segítséget előre is!

2022. aug. 1. 23:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt kar erőltetni. Birtoklas mánia gyanús, féltékeny, nem zárnám ki az erőszakoskodást sem… ennél találsz sokkal jobbat.

Ha most a párom szabadnapos, én meg nem, nyilván szomorú vagyok de menjen, töltse a szabad idejét, élvezze az életet. Ennyi.

Én instant szakitanek. A fenyegetőzéssel csak tett a lapátra. Kerüld minél nagyobb ívben .

2022. aug. 1. 23:17
 2/17 anonim válasza:
83%

Huuu szerencséd van , hogy ilyen fiatalok vagytok . Amit írtál az alapján arra következtetek , hogy ez nem egy egyszeri eset hogy egy semmiségen drámázik. Minél előbb zárd ki az életedből , hidd el nem akarsz egy pszichiátriai esettel együtt élni , az évek alatt csak rosszabb lesz .

Miért lennél valakivel aki egyáltalán nem tisztel , nemhogy egyenlő társként tekint rád .

Menekülj és ne engedd vissza akárhogy próbálkozik. Valamint , ne hidd el amiket mondott, teljesen rendben volt amit felajánlottál , csupán vele van gond

2022. aug. 1. 23:21
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
A párod? Komolyan eszedbe se jut, hogy egy ilyennel egyáltalán nem állunk össze???? Itt veled van baj, kérdező, méghozzá igen nagy! A következő, meg az azutáni, meg az azutáni párod is ilyen lesz, egész addig, amíg valamelyik meg nem gyilkol. És ezt szó szerint értsd!
2022. aug. 1. 23:25
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nem volt még ilyen amikor megismerkedtünk... Pont ezért nehéz szakítani vele mert keresem azt aki volt és aki szokott lenni ha épp nem ilyen.... Csak nehéz vissza kapni és egyre inkább lehetetlenné válik.

Első kapcsolatom így nehéz a szakítás.

2022. aug. 1. 23:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts és holnap nyugodtan menj kirándulni! Élvezd az életet, jó szórakozást!
2022. aug. 1. 23:32
 6/17 anonim válasza:
71%

#3 neked mi bajod van amúgy , az emberek sokszor nem mutatják az igazi énüket a kapcsolat elején.

kérdező , biztos nehéz ,igen , de ilyet senki nem érdemel

2022. aug. 1. 23:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sosem volt olyan. Ez a valódi énje... kellett fél év, hogy felszálljon a rózsaszín köd... Ő már ilysn marad. kuka....
2022. aug. 1. 23:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

#1 voltam. Kar keresni ami volt . Az úgy sem lesz, max 1-2 napig, hogy vissza csalogasson, de az igazi énje az, amit leírtál. Önkínzás lenne vissza menni hozza.

Első kapcsolat, nyilván nehéz, de “tanuló pénz “ . Hidd el, később nem fog hiányozni :) Léteznek annyival de annyival normálisabb srácok :)

2022. aug. 1. 23:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a beetetés. Tipikus nárcisztikus játszma. Ne gondold, hogy vesztesz a kapcsolat megszűnésével, épp ellenkezőleg, csak nyersz! Soha többet ne állj vele szóba semmilyen formában! Se személyesen, se bármilyen közösségi hálón, se telefonon, se közvetítőn át. Tekintsd nemlétezőnek. Az ilyenek fizikai veszélyt jelentenek. Ébresztő!
2022. aug. 1. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
42%

Ami elmúlt, soha nem jön vissza már... sajnos ez egy hatalmas igazság a párkapcsolatokra vonatkozóan is. Nem éri meg várni arra, hogy normalizálódjon. Tapasztalatból mondom. Főleg a te helyzetedben szerintem nagyon megalázó lenne.

Menj kirándulni, ne foglalkozz vele. Ha utána is hisztizik, akkor meg lépj ki a kapcsolatból. Bocsánatot kérni sem tud az ilyen, mert te is írtad, hogy nem látja be, mit tesz.

2022. aug. 1. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!