Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek, hogy kellett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy kellett volna kezelnem?

Figyelt kérdés
Strandon voltunk, ott volt egy kopasz csavo látszott rajta h edzett de vagy 10 evvel ha nem többel idősebb hozza képest, meg hozzám is joval. Feküdtünk ilyen pezsgő furdos helyen mar ott mondta, hogy felfujja a nadragomat a pezsi utana nez rá nem csak neked. Mintha stirolte volna a farkat. Majd atmentunk 1 olyan helyre ahol felbol folyik a viz. En ott ultem a pali is tolem vagy 6 meterre, aztan megy oda a viz alá. Es nem az hogy egybol oda megy hanem kitolt mellkassal még elotte majd utana ment oda. Szal tök L alakban, lattam h ra is nezett. Eleg jo melle van baratnomnek, lattam, hogy oda is nezett. De a csavonak is volt barátnője eleg tartozkodo viselkedést is mutatott. Makd vissza jött ey mikor mentek pont akkor elkezdte baszni a hajat es csak a palit nézte. Majd még mikor elhagytak minket utana fordult. Nem tudom csak en spilazom e tul. 4 honapos a kapcsoltunk, kicsit mas lany belsoleg mint amit en kepzelnek el. De rengeteget valtozott, mintha none be a feje lagya ugy h en nem mondogatom neki csak érzékeltetem. Igy h friss nezzem el neki, ne kerdezzek ra? Kicsit bedurciztam de persze semmit nem mondtam csak szárul esett es latta rajtam de nem tudta h mi. Szoval szeretném ha erre rajonne magatol is, nem nekem kéne megtanitani.
2017. aug. 26. 07:09
 1/2 Nokedlifarhattal válasza:
100%
Mond el neki hogy mi a bajod. Ha így kelleti magát előtted másnak akkor nagy gondok vannak. 4 hónapos kapcsolat az már egy kicsit komoly szóval vedd komolyan az ilyen történéseket.
2017. aug. 26. 07:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem letagadna.
2017. aug. 26. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!