Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kellett volna kezelnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna kezelnem ezt? Vagy neki?

Figyelt kérdés

Sajnos egy ideig nem láthatom a barátom. pedig annyira szeretnék vele lenni de nem tehetem mert kórházba kerültem :(

a barátom ezt nagyon nehezen fogadta el és nem tud meglátogatni sem mert tanul és messze van nagyon.

Chatelni szoktunk de amiket írt azoktól csak még rosszabb lett a kedvem sírtam is

hogy ne csináljam ezt vele meg ilyenek

pedig igazán nem tehetek róla hogy ez van

nagyon szeretem és hiányzik nekem

mondjátok meg mit tegyek

2013. jún. 2. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
ha igazán szeretne, meglátogatna
2013. jún. 2. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha chatelni tud veled akkor meglátogatni miért nem?
2013. jún. 2. 21:20
 3/9 ASOT ***** válasza:
csefynek igaza van, ha valóban fontos lennél neki tudna rááldozni egy napot.
2013. jún. 2. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Önző gyökér a barátod. Miért vagy kórházban?

23/F

2013. jún. 2. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

semmit ne tegél

ha nem áldoz rád akkor nem szeret igazán.. kész

2013. jún. 2. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt mondta hogy ne csináld ezt vele? Mégis mit? A kórházba kerülést? Jézusom, ennyire érzéketlen, önző sz@rházit... Próbáld meg elfelejteni. Regisztrálj egy társkereső oldalra, és biztosan ír majd neked egy épelméjű is. De őt azonnal hagyd ott. A kórházba kerülésed miatt a barátod megmérettetett, és könnyűnek találtatott. Ha más nem, legalább így derült ki hogy egy önző kis b*zi. Azonnal hagyd ott.
2013. jún. 2. 21:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaj srácok

imádom őt és ő is engem

ezek nem tanácsok

Nem fog egyszer sem meglátogatni oda vissza 400 kmt mert sajnos ő sem ér rá

ezért meg nem szakítom meg a kapcsolatot

ha ti igen az titeket minősit.. Csak ennyit jelentene az akit szerettek hogy 2 hétig nem látjátok akkor vége..

Akkor meghalok ha vége lenne az biztos

2013. jún. 2. 21:35
 8/9 ASOT ***** válasza:
Ezek szerint kezelted a helyzeted a belátásod szerint. Ha te így érzed és így vélekedsz akkor legyen így.
2013. jún. 2. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyenre biztos tudna időt szakítani,hogy meglátogasson téged.Lehet épp azért ilyen,hogy nem megy,mert te nem várod el.Nekem már az rosszul esne,ha ilyen helyzetben felém sem nézni.Miket írt már?Nem körülötte forog a világ!
2013. jún. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!