Hogyan kellett volna kezelnem ezt a kellemetlen helyzetet a boltban?
Tegnap délután le kellett mennem vásárolni. A lányom nyolc éves és most otthon tanul. Mivel már hetek óta nem nagyon volt kint szeretett volna velem jönnimikor vége lett az óráknak.
Úgy voltam vele,hogy jöjjön addig is mozog amíg oda vissza megyünk.
Természetesen a maszkot felvettük már az utcán ahogy az elvárható.
Bementünk és a vásárlás közben panaszkodni kezdett, hogy a maszk miatt hányingere van. Úgy voltam vele, hogy ezt ki kell bírnia máskor is panaszkodott erről de nem volt baja.
Beálltunk a hosszú sorba és vártunk. A lányom sápadtan mondta,hogy le veszi magáról a maszkot mert nincs jól.
Én megtiltottam neki, elmagyaráztam,hogy ez mindenkinek kötelező. Egy perc,múlva viszont letépte magáról a maszkot és hányt..
Természetesen mindenki jajgatott,fujjogott
Az eladó csúnyán leteremtett minket, odaszólt a lányomnak ,hogy hányni a wc-ben kell nem a padlóra és ezt most ő neki kell feltakarítani vagy a kollégáinak pedig ők nem takarítók. Mondtam neki, hogy a lányom ezt tudja és nem szándékosan lett rosszul.
Persze azért elnézést kértem és felajánlottam,hogy én összetakarítok.
Erre még idegesebb lett,hogy én ne nyúlkáljak a bolt dolgaihoz.
A vásárlók is ekéztek persze,hogy biztos Covidos a gyerek meg ,miért nem otthon van nem a boltba való...
Én meg ideges lettem és kimentem a gyerekkel,még a tele kosarat is a sorban hagytam.
Tudom nem a legjobb megoldás volt de nem bírtam a károgást.
Nyilván kellemetlen és gusztustalan is egy ilyen helyzet de szerintem lehetnének megértőbbek az emberek, bárki lehet rosszul.
Ilyenkor szépen le kell kiabálni a fejüket. Gusztustalan a magyar nemzet...
Nem a ti hibátok.
Igaza van az utolsónak. Elképesztő, hova tűnt az együttérzés? :(
Sajnálom ami veletek történt.... Elképesztő mennyire érzéketlenek az emberek
"Persze azért elnézést kértem és felajánlottam,hogy én összetakarítok.
Erre még idegesebb lett,hogy én ne nyúlkáljak a bolt dolgaihoz.
A vásárlók is ekéztek persze,hogy biztos Covidos a gyerek meg ,miért nem otthon van nem a boltba való...
Én meg ideges lettem és kimentem a gyerekkel,még a tele kosarat is a sorban hagytam.
Tudom nem a legjobb megoldás volt de nem bírtam a károgást."
Ne hibáztasd magad!
Bala'zs
Igen,csak hát utólag mindig okos az ember.Abban a helyzetben nem erre gondolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!