Csak én látom nagyon negatív képben a világot?
Jézusom..na eddig vettelek komolyan.
Kicsit kezdesz elkanyarodni a dolgoktól.
Talán tele van az életed problémákkal és ezért kreálsz a fejedben egy még hatalmasabbat,hogy a saját konkrét problémáiddal addig se kelljen foglalkozni vagy pedig tényleg agyadra ment ez a két év.
Most ez a példa is mi..
Mit szeretnél felhívni? Rendőrséget akarsz a világra hívni vagy most mit akarsz?
Tényleg valami elkattant nálad szerintem.
Szerintem meg valami baj van a fejedben ha most önmagad egy nagy filozófusnak gondolod, aki a jövőbe lát és megjósolja az emberiség halálát.
Ilyesmit tényleg elmegyógyintézetekben lehet látni.
Kicsit úgy érzem a meg nem értett nagytudású felsőbbrendű világmegváltó filozófust akarod játszani aki a világ pusztulását jósolja meg.
Pihentesd az agyad kicsit szerintem mert túlcsordult.
De aranyos vagy,hogy segíteni akarsz😁
Én is szeretnék segíteni de ennél többet nem tudok sajnos :
Keress egy pszichológust a saját érdekedben mert nem vagy Albert Einstein.
#26: A válasz elején meg azt akarja játszani, a végén meg már azt sem tudja mit nem tud.
A kérdésben még tudni vélte a nagy titkot, csak nem merte leírni, mostmár nem tudja.
Kérdező, ha ekkora penge vagy, akkor kezdj egy postolni, blogolni, vlogolni a témában. Behúzol egy csomó agyhalottat, akik majd a hátukon visznek az apokalipszisbe. De addig is megkapsz majd pár hippi sunát, hátha észheztérsz. Ajánlom figyelmedbe a "Birds aren't real" mozgalmat. Egy ilyet simán össze tudsz kalapálni
"játszani aki a világ pusztulását jósolja meg."
Nem a pusztulást jósoltam meg, SEMMIT nem jósoltam meg, csak figyelek, informálom magam és megérzéseim vannak, a kettő nem ugyanaz. Nem vagyok elmeháborodott, csak félek, úgy érzem sokak fognak szenvedni évmilliárdok történései, eseményei miatt, amik mostanság fognak bekövetkezni az új rendszer alatt. Minden értelmet elkell törölni és újra kell építeni, nem tudom elmagyarázni, ezt nem lehet, mert ezek filozófiai gondolatok és nem értené meg őket senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!