Hogyan lehet egy csendes férfinel elérni hogy megnyiljon ?
Sziasztok . Fél éve vagyok eggyutt egy nagyon jo emberrel .
Problemam a kommunikacio hianya . En alapjarat nagyon kommunikativ vagyok ,barmirol el tudok beszelgetni de vele egyszeruen keptelenseg .
Szeret engem akar .. de valahogy az elso ket randin jol ment a duma .. mostanra ott tartunk hogy nincsenek mely beszelgetesek, altalaban en meselek o meghalgat de annyi . Velemenye sincs szinte
.. ha problemaja van nem beszel rola . Alapjarat csendes tipus .. neha nayon nagyon kellemetlen tud lenni ez a dolog . Beulunk egy etterembe es csendben ul nem szol hozzam ..
Hiaba próbálkozok vele ,nem megy.
Probaltam vele errol beszélni. Azt mondta sosem volt nagy dumas..
.
Sajnalnam ha vege lenne a kapcsolatunknak mert szeretem ..
De valahogy ezzel nem tudok mit kezdeni .
Ő 30 eves . Tipikus sármos jóképű fiu ..
Horoszkopja szűz ..
Valószínű az eddigi, meg a jelenlegi környezete elnyomja, elnyomta.
Emiatt értéktelennek tartja magát, 10x meggondolja, hogy bármit is mondjon.
Ha az elnyomó közeg megszűnik, meg fog nyílni.
Köszi a válaszokat 😄
Igen pontosan .. mikor berugott akkor megy a duma ..
Meg amit elfelejtettem. Az elejen nagyon nagyon kimutatta hogy akar szeret,kellek neki.. egesznap simogatott kerult fordult puszi csok minden ..
Mostanra csak futtaba egy puszi es kesz .. en meg szeretnem fent tartani azt a tuzet de nem hagyja.. ragacsnak erzem magam .. es mikor felhozom ezt neki akkor azt mondja hogy o nem szereti mikor egymas szajaba vagyunk egész nap.. de szeret engem akar es velem kepzeli el a jovot . Elmondtam neki hogy nekem mire van szuksegem .. de mintha nem is mondtam volna semmit . Erdekes tipus .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!