Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet egy csendes...

Hogyan lehet egy csendes férfinel elérni hogy megnyiljon ?

Figyelt kérdés

Sziasztok . Fél éve vagyok eggyutt egy nagyon jo emberrel .

Problemam a kommunikacio hianya . En alapjarat nagyon kommunikativ vagyok ,barmirol el tudok beszelgetni de vele egyszeruen keptelenseg .

Szeret engem akar .. de valahogy az elso ket randin jol ment a duma .. mostanra ott tartunk hogy nincsenek mely beszelgetesek, altalaban en meselek o meghalgat de annyi . Velemenye sincs szinte

.. ha problemaja van nem beszel rola . Alapjarat csendes tipus .. neha nayon nagyon kellemetlen tud lenni ez a dolog . Beulunk egy etterembe es csendben ul nem szol hozzam ..

Hiaba próbálkozok vele ,nem megy.

Probaltam vele errol beszélni. Azt mondta sosem volt nagy dumas..

.

Sajnalnam ha vege lenne a kapcsolatunknak mert szeretem ..

De valahogy ezzel nem tudok mit kezdeni .

Ő 30 eves . Tipikus sármos jóképű fiu ..

Horoszkopja szűz ..

2022. júl. 29. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű az eddigi, meg a jelenlegi környezete elnyomja, elnyomta.

Emiatt értéktelennek tartja magát, 10x meggondolja, hogy bármit is mondjon.

Ha az elnyomó közeg megszűnik, meg fog nyílni.

2022. júl. 29. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ilyen.Ugyanez.Én már megszoktam viszont én a nyugodt embereket részesítem előnyben.Volt,hogy engem is zavart.Viszont arra is rajöttem,hogy nem fog megváltozni ezzel a természettel született.Igen tudom lehet változni de akkor az már nem ő lenne...ha az én kedvemért változna olyanra amilyenre én akarom akkor gyakorlatilag nem fogadom el őt.Az én képemre formálni valakit olyan mintha nem szeretném.Téged is meglehet érteni teljes mértékben de szerintem nem fog változni.
2022. júl. 29. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem számít hogy jóképű sportos legyen a pasi, akkor itt vagyok neked én! Velem sokat lehet dumálni bármiről .
2022. júl. 29. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is együtt voltam egy pasival annak idején, ő akkor volt 19 éves. Szűz volt a horoszkópja is meg amúgy is az volt még akkor. 😂 Sose tudtunk beszélgetni semmiről. Első randin inni mentünk, akkor tudtunk beszélgetni, meg jártunk együtt bulizni, vagy ritkán simán inni. Mikor berúgott legalább jót dumàltunk, de amúgy semmiről nem beszéltünk soha. Volt, hogy napokig nem írt nekem, nem keresett. Nagyon zárkózott volt, és mellette pánikbeteg. A szex fantasztikus volt vele ennyi. Egy idő után meguntam a beszélgetés hiányát, rengetegszer nyitottam felé, de nem volt hajlandó beszélni semmiről soha, maximum részegen. Az meg nem volt megoldható, hogy mindig részeg legyen. Meg az amúgy sem lett volna élet. Mondjuk így sem az neki. Gyakran voltak rohamai. Most ha jól tudom együtt van egy nővel, ő nem tudom milyen hatással van rá, vannak-e mellette rohamai, vagy beszélnek-e, vagy csak velem csinálta ezt. Egyébként a saját családjával sem beszélt soha semmiről, kérdeztem majdnem mindenkit. Mondhatni a saját bátyjàval alig ismerik egymást, pedig együtt laktak, vagy laknak most is.
2022. júl. 29. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat 😄

Igen pontosan .. mikor berugott akkor megy a duma ..

Meg amit elfelejtettem. Az elejen nagyon nagyon kimutatta hogy akar szeret,kellek neki.. egesznap simogatott kerult fordult puszi csok minden ..

Mostanra csak futtaba egy puszi es kesz .. en meg szeretnem fent tartani azt a tuzet de nem hagyja.. ragacsnak erzem magam .. es mikor felhozom ezt neki akkor azt mondja hogy o nem szereti mikor egymas szajaba vagyunk egész nap.. de szeret engem akar es velem kepzeli el a jovot . Elmondtam neki hogy nekem mire van szuksegem .. de mintha nem is mondtam volna semmit . Erdekes tipus .

2022. júl. 29. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Egyutt vagytok meg?
2023. júl. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!