Állítólag, olyan ember vagyok,akit nem lehet nem észre venni(karakteres arcvonások),de ennek ellenére mégis elég csendes,nyugodt vagyok,ugyanakkor eléggé nagy egom van. Ki vagyok én?
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 18:49
2/9 anonim válasza:
Egy teljesen átlagos darab szar, aki magát különlegesnek hiszi a szociális defektje miatt. Lapozzunk.
4/9 A kérdező kommentje:
Idióták
2022. máj. 19. 20:41
6/9 anonim válasza:
hülye kérdésre hülye válasz(ok). erre mit kellene írni?
7/9 anonim válasza:
De szeretem ezt a kérdést. :) Hát de most erre mit lehet válaszolni ?:) Nem baj, ha ilyen vagy; vagy, ha neked hátrányod származik belőle, akkor változz, változtass magadon; hogyha nem érzed így jól magad. :)
8/9 anonim válasza:
"Ki vagyok én?" Az előbb írtad le. Egy karakteres arcú nyugodt, csendes, nagy egojú illető.
9/9 Cubina válasza:
Jackie Chan az Elveszett zsaru című filmből: KI VAGYOK ÉNNNNNNNNN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!