Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elcsesztem az eddigi éveimet,...

Elcsesztem az eddigi éveimet, hogy változzak meg?

Figyelt kérdés

29 éves leszek, kb mint egy öreg tinédzser, olyan vagyok. Itthon lakok, nincs párkapcsolatom, nincs karrierem, barátaim sincsenek nagyon.

Kb megrekedtem azon a szinten, hogy leérettségiztem, és most ki kéne találjam mit csináljak. Eltelt azóta közel 10 év..

Elpazaroltam ebből 9 évet kemény munkával, kicsit meggyötört mentálisan is. Mindig is utazgatni szerettem volna, ugye ezt tönkretette a covid, infláció, gazdasági válság, tehár erről is le kell mondjak.

2022. júl. 26. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát, én azt tudom ajánlani saját tapasztalatból, hogy fogd magad és költözz valahova el ahol nem ismernek. Legyél egy darabig egyedül, vedd a válladra a felelősséget saját magadért és boldogulj egyedül. Ismerd meg magad, tedd helyre azokat a dolgokat, amik miatt leragadtál és járd a SAJÁT utad. A kemény munka sose baj, nem azzal volt a gond. Nem az húzott le mentálisan hanem az, hogy a munkád nem adott semmit neked. A külső körülmények meg mindig változnak, te meg alkalmazkodhatsz hozzájuk. Hajrá. A rinyálást, önsajnálatot hagyd abba és a megoldást keresd. Sok erőt hozzá!
2022. júl. 27. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Itthon lakok"

Költözz el, élj. Kezdődő Pán Péter-szindróma. Nem vagyok szakmabeli, csak gyanúsnak érzem a problémádat. Még van idő, gondolkozz rajta, hogy valamit kezdj az életeddel.

"Elpazaroltam ebből 9 évet kemény munkával, kicsit meggyötört mentálisan is"

Ez addig nem pazarlás, amíg a kemény munkával lett megtakarításod. Mert ugye lett??? 10 év hosszú idő.

2022. aug. 19. 16:57
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

12

Szerinted aki gykra ilyen kérdéseket irkál mennyi megtakarítása van ? :D

Vagy egyik napról a másikra él, vagy a szülei eltartják, évek óta olvasom ezt az oldalt 99% ez van az ilyen jellegű kérdések mögött.

De ha tévedtem, akkor bocsánat kérdező!

2022. aug. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!