Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a vágyott, jelenleg...

Mi az a vágyott, jelenleg luxus dolog, amit megengednél magadnak, ha jómódú lennél?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel, nem milliárdos lennél hirtelen, csak a havi bevételed megnőne tartósan sokáig, mondjuk havi 2-3 millió forintra. Miben változtatnál az életeden? Mi lenne az a vágyott dolog, I megvennél, kipróbálnál, igénybe vennél?

Pl. költözés, gyémánt ékszer/ óra, utazás, bejárónő, heti étterem, bármi.

2022. júl. 25. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Egy lakásvásárlás mindenképp dukálna, lehetőleg valahol a budai belvárosban, Kelenföldön.

Ezen kívül álszentség lenne azt mondanom, hogy a kezdeti időkben nem halmoznék fel magamnak "anyagi javakat". Biztos nem bírnék ellenállni a kísértésnek, hogy kissé magasabb kategóriájú cuccokat vásároljak, például egy vadiúj, csúcsszuper okostelót, laptopot, jobb minőségű ruhákat, satöbbi. De ha kezdetben "kitomboltam" magam a vásárlás terén, akkor áttérnék inkább az élménygyűjtésre.

Gyakrabban járnék étterembe, kipróbálnék olyan kajákat és italokat is, amiket a jelenlegi pénztárcám mellett nem engedhetek meg magamnak.

Sokkal többet moziznék, koncerteznék, színházaznék, és rendszeresen járnék masszázsra.

Nekiállnék utazgatni, akár egyedül is, belföldön és külföldre egyaránt.

Olyan dolgokra neveznék be, amik már régóta bakancslistásak nálam, de se az időhiány, se pedig az anyagiak miatt nem fér bele a jelenlegi életembe. Például ejtőernyőzés, repülés, vitorlázás, sétakocsikázás luxusautókkal, lőtéren való lövészet, vidámpark, golfozás, és még sok más dolog.

Mellette párhuzamosan jótékonykodnék is, nagyobb dózisban, mint amennyire jelenleg tehetem. Mostanság a véradáson és a decemberi cipősdoboz gyűjtésen nincs sok más lehetőségem, de ha a pénz nem lenne többé akadály, rendszeres támogatója lennék egy általam választott alapítványnak 🙂

28/F

2022. júl. 25. 15:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Örökbefogadnék egy menhelyes kutyust, akit màr régóta szeretnék.
2022. júl. 25. 15:23
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk akkor elkezdődhetne az életem végre, tudnék családot vállalni, mert lenne hova és miből. Most egy lukban szorongunk, és évi 1-1 milliót kuporgatunk össze, ami szépen elinflálódik... már csak a kriptóban bízom, most lent van az ár...
2022. júl. 25. 15:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Vennék egy nagyon nagy házat, berendezném és ott laknék. Másra nem igazán lenne igényem. Engem nem érdekel különösebben az utazás, a drága ékszerek és a drága programok. Takarítónőre sem lenne szükségem, el tudom végezni a házimunkát én magam is.

Tanulni vagy dolgozni pedig nem mennék soha többet a hátralevő életemben.

2022. júl. 25. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
21%

Végre lenne mellettem egy aranyos kispasi.

49f

2022. júl. 25. 16:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Medencés házikó,utazás,egy új bicaj.
2022. júl. 25. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Személyautó.
2022. júl. 25. 17:15
 18/25 anonim ***** válasza:
96%
Elkezdenék azon "barkácsolni", hogy megszabaduljak Budapesttől, - mint élőhelytől.
2022. júl. 25. 18:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Elsőkörben egy remek állapotú kertes ház a város másik felén. Utána pedig (nyelv)könyveket vennék.
2022. júl. 25. 23:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Vennék egy nagy kertesházat vidéken és boldogan élnék mig meg nem halok..
2022. júl. 29. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!