Csak nekem tűnt fel milyen sok nagydarab sokgyerekes jómódú "Karen" nő van? Mi lehet ennek az oka?
Szoktam Facebook-on gyakran böngészni profilokat és baromi gyakran látok olyan nőt, aki ilyen tipikus macás nagydarab könyvelő/ingatlanos/marketinges (stílusra olyan mint a Karen mémek aki ismeri tudja mire gondolok) és van vagy 3-4 gyereke valamint jellemző, hogy csomó olyan képet tölt fel, ahol a rendszerint manager/cégvezető szintén nagydarab mackós férje látható a pereputtyával idillien pózolni egy fehér szőnyegen mezítláb és nagyon gyakran látni őket libasorban biciklizni a legnagyobb formalomban full védőfelszerelésben és 3 kph-val tekerve. Valamint a sarki boltba is a 2,5 tonnás városi terepjáróval megy el.
Nektek is ismerős ez a jelenség?
Véleményem szerint az ilyen nőknél általában a 3 gyerek a max.
Persze, lehet ennél több is, de az ilyen önmegvalósító anyáknak gyakran az “anyuci egy szem kicsikéje” is sok, akit zsinórban posztol a Facebookon.
Én egyetlen ilyet se ismerek.
Amúgy mitől Karen az akinek tőbb gyereke van és libasorba bicikliznek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!