Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen neműnek születtetek...

Milyen neműnek születtetek volna ha lett volna választásotok?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy néznétek ki mint most, csak férfiban vagy nőben.

2022. júl. 24. 17:04
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
#29 Az általad említett férfiak letettek valamit az asztalra. Ez a nő pedig csak kitett magáról pár cicis képet. Van különbség.
2022. júl. 25. 18:44
 32/42 anonim ***** válasza:
72%

,,A nő pedig már csak az aktust jobban élvezi mint mi az orgazmust."

XDDD

Te is értesz aztán a nőkhöz, az biztos. Nagyon tudjuk élvezni azt a 30 másodpercet amit tudtok nyújtani, igen. Az ilyen nő a "köpőcsésze", mindegy milyen a kerítés, büdös, koszos, hajléktalan, nemibeteg, belehúztad a farkadat, és gyorsan el is mentél, a "köpőcsésze" meg semmi örömet nem kapott. Fhu, de jó nőnek lenni. Bárcsak én is elmennék félperc alatt, és utána lerúghatnàm magamról az hasonló idióta partnert, mint te, akik ilyeneket gondolnak.

2022. júl. 25. 18:45
 33/42 A kérdező kommentje:

#32 Nézd meg mit írnak a nőtársaid. Ők nem panaszkodnak. Sőt. Ezek szerint nem lehet olyan rossz. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. júl. 25. 18:57
 34/42 anonim ***** válasza:
62%

33, igen jó a szex, de ne legyünk már idióták. A szexben egy cél van mindkét félnek. Az élvezet, azaz az orgazmus.

Nyilván jó a szex, más különben egy nő sem csinálnà, csak normális partner kell hozzá, aki nem 2 perces, hanem türelmes, és figyelmes.

2022. júl. 25. 19:09
 35/42 A kérdező kommentje:
#34 De nem csak az orgazmus része élvezeset. Miért mondod ezt ha nem igaz? A férfinak nehezebb megfelelnie az ágyban, és ha a nő nem élvezi akkor a férfi se. Ez a lényeg.
2022. júl. 25. 19:21
 36/42 anonim ***** válasza:

Jahogy te csak a szép nőkre gondoltál nők alatt, értem... Pedig azt írtad, hogy úgy néznek ki a válaszolók az ellenkező nemből, mint ahogy jelenleg kinéznek. De csak kiderült, hogy csak a szép nők a nők, és csak ők számítanak. Azt nem értem, hogy akkor miért hangoztatod ennyire, hogy márpedig NŐNEK LENNI sokkal jobb, mint férfinak. Legalább leírhatnád, hogy diszkriminatív vagy és csak a szép nőket tekinted nőnek.

Egyébként meg sokkal jobban örülnék neki, ha fél perc alatt el tudnék menni bármitől, minthogy soha életemben ne legyen egy darab orgazmusom se. És nálunk pl csak én szoktam lányként orálozni a páromnak, szóval ennyit arról, hogy a "férfiak azon fáradoznak, hogy a nőket kielégítsék".

2022. júl. 25. 20:39
 37/42 A kérdező kommentje:
#36 Nem csak a szép nőket tekintem nőnek, de nyilván róluk beszélek főként. Az pedig nem az én hibám hogy a párodat nem engeded orálozni, vagy csak fél a puncitól.
2022. júl. 25. 20:46
 38/42 anonim ***** válasza:
76%
Szep nonek jobb lenni mint incel pasinak. Ez teny 😅 Esetleg operaltasd at magad es tedd szet a labad 2 perce cunci
2022. júl. 25. 22:19
 39/42 A kérdező kommentje:
#38 A szép nőknek a legobb, ebben igazad van. Őket soha senki nem nevezi incelnek, még akkor se ha elviselhetetlenek.
2022. júl. 25. 22:28
 40/42 anonim ***** válasza:
51%
Ha szerinted nőknek ennyire egyszerű akkor egyszerűen válj azzá. Lehet rá fog menni a jobb veséd is, de legalább egy incellel kevesebb lesz 🤷‍♀️
2022. júl. 25. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!