Milyen neműnek születtetek volna ha lett volna választásotok?
Ha sikeres him lennel nem akarnal no lenni. Valszeg nokent is ilyen lennel.. ill ha nem vagy fullos csaj nem elvezed azt az 1-2 "elonyt". Azt viszont megertem h a nok nem akarnak menstrualni, szarabbul keresni meg kiszolgaltatva lenni.
30f
20, nő is lehet kőműves, csak kinézik maximum. Ami engem ugyan nem érdekel, mert hasonló szakmám van, de tény, hogy százszor lassabb vagyok benne, mint egy férfi. És nekem jóval több idő fog kelleni, hogy belejöjjek a szakmába. Nemrég végeztem ugyan vele, és van bennem kitartás, de jóval többet kell teljesítenem, mint egy férfinak. Oké, egyéni döntés volt, senki nem kényszerített, de a tipikus női szakmàk engem soha nem vonzottak.
De nem is ezen volt a hangsúly, hanem a többin, hogy szerintem egy pasinak jóval könnyebb szex téren, munka téren, pénz téren, stb.
Egyébként meg aki annyit irkál, hogy "ha nő lennék prosti lennék" annak súgok valamit: Férfi prosti is létezik, és sok házas, vagy idősebb nő él is a szolgáltatàssal.
Meg férfiként is lehet bolond nőt találni, aki eltart. Én láttam már ilyet. Sőt, ha én szerelmes lennék én benne lennék abban, hogy én dolgozok, a pasi meg csak maximum részmunkaidőzik, meg eltakarítgat otthon. A jövőben úgyis valami sofőr munkát szeretnék, ami mellett olyan túl sokat úgysem lehet otthon lenni.
Azt ugye vágod, hogy egy átlagos nő nem fog dollármilliókat keresni onlyfans-en? Azért, mert van egy-két ember, akik értenek valamihez (jelen esetben a nő jól néz ki), és ők jól keresnek vele, azt nem azt jelenti, hogy minden azonos nemű emberrel ugyanaz lenne... Ennyi erővel ott van Elon Musk, Dan Bilzerian, férfiak és kőgazdagok.
Mi az, hogy egy férfinak nehezebb a szex? Kb meg se kell mozdulnotok és két perc múlva elmentek, a lány meg ott fekszik utána, hogy bárcsak neki is lenne orgazmusa, ráadásul ilyen könnyen.
#29 Az nekünk miért jó hogy 2 perc alatt elmegyünk? Az ilyen férfiakat úgy kidobják a nők mint a szemetet. Azért nehezebb mert nekünk sokkal jobban kell igyekezni hogy kielégítsük a nőt. A nő pedig már csak az aktust jobban élvezi mint mi az orgazmust.
Amúgy meg nem az átlagos nőkről beszélek, hanem a szép nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!