Milyen neműnek születtetek volna ha lett volna választásotok?
Nő.
Elvárásaim lennének max.
Mivel tudom hogy mi kell egy férfi számára,azt is szolgáltatnám.
Mindent.
Viszont cserébe a tökéletest keresném.
Ennyi.
Sokkal egyszerűbb.
Férfi vagyok, de nőként ezerszer könnyebb lenne.
Asszem szívesen lennék leszbi/biszex nő.
10, oké könnyebb szexpartnert találni, de az akkor általában annyi, hogy fél-öt perc "szex", és ennyi. Micsoda élmény lehet. Ezért lennék főképp férfi. Na meg férfiként nincs cirkusz a fogamzásgátlóval, stb. Valami nőt felcsinàl a pasi, akkor gyorsan lelép egy életre, és ennyi. Még elismernie sem kell a kölyköt, le is tagadhatja. Mindent leírat a nevéről, és eltűnik, kész. /Sok férfit láttam, aki így tett/.
Egy nőnek meg ott marad a kölyök, és egy szívás lesz az élete. Vagy elveteti, de az megint fájdalom/fizikai, és lelki is/. Ráadásul a minden hónapban megjövő fájdalmas menstruáció sem a legjobb, mikor van olyan nő, aki minimum egy napig/de valaki három/, csak annyit bír csinálni, hogy fetreng az ágyban, és hány, kegyetlenül fáj neki, és ennyi. Oké, van fájdalomcsillapító, de van olyan akinek sajnos az sem használ úgy, ahogy kéne.
Fizikai erőben sem vagyunk ott. Én most hazafelújítàssal kínlódok nőként, de pokoli. Egy férfi már régen végzett volna, én meg a felénél se járok még mindig.
Ezeken felül egy női szerv jóval érzékenyebb is például egy uszodában elkapható dologra, mint egy férfi.
Egy férfi többet is keres, és sokkal több lehetősége is van. Egy férfi lehet kőművestől elkezdve autószerelőig bármi. Egy nőtől olyasmit várnak el, hogy hr-es, műkörmös, fodrász, meg még kb 4-5 szakma. Oké, én egyiket sem csinálom, de ezért ki is néznek, mert "férfi munkában" dolgozom.
Akárhogy is nézem nőnek lenni nem könnyű, oké férfinak sem, de én inkább lettem volna férfi. De mint írtam nyilván nem fogom átoperàltatni magam.
Nő vagyok, és szeretek nő lenni.
Ami szr: menzi, hogy bármikor terhes maradhatok, megerőszakolhatnak, mert gyengébb vagyok egy férfinál, és 10x annyit kell tepernem, hogy elismerjék a tudásomat, eredményeimet.
Amit szeretek: a gyengeségem (pl az ágyban jó dolog, hogy a párom kedvére ledominálhat), a testalkatom, hogy simán lehet hosszú hajam, és sneki nem bziz le érte, ha akarnék, lehetne saját gyerekem, mert képes lennék megszülni.
Ja, és ezeken felül sok országban teljesen semmibe veszik a nőket, mert egy kecske többet ér, mint egy nő. És ez az összes muszlim országra igaz.
15-ös voltam.
Lány vagyok, ha választhatnék inkább lennék férfi. Ettől még nem érzem magam annak, nem öltözök úgy, nem akarom átoperáltatni magamat.
- Menstruáció.
- Terhesség. Nem csak a gyerekektől irtózom, hanem magától a terhességtől is, amit egy férfi nyilván soha nem tudna megtapasztalni.
- A fiúknak könnyebb, egyszerűbb, gyorsabb pisilniük, nyilvános mosdóban kevesebb eséllyel kapnak el valami fertőzést.
- Nem kell melltartót hordaniuk, levehetik a pólójukat melegben mások előtt is.
- Nem várják el tőlük a szőrtelenítést.
- Nekem soha életemben nem volt még orgazmusom, egy fiúnak szinte minden alkalommal van.
- Kevesebb eséllyel támadják meg az utcán, sokkal kevesebb eséllyel erőszakolják meg őket.
#15 Te komolyan azért irigyled a férfiakat mert lehetnek kőművesek? Ami a házfelújítást illeti, én pocsék vagyok benne férfikén, akkor most én mit szóljak? Tőled legalább nem elvárás hogy jó legyél benne. A muszlim országokat pedig inkább hagyjuk. Aki nem ott él annak nem is kell foglalkoznia vele.
Ilyet is csak nő érhet el. Szerintem ő nem irigykedik a kőművesekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!