Voltál már nyaralni? Fogsz menni nyaralni? Merre? Mennyi időre? Mit fogsz csinálni? Hová fogsz menni és ajánlod másoknak is azt a helyet?
Nyaralónk van a Balatonnál, ha ez számít valamit a kérdés szempontjából.
Aztán szeptemberben (addigra talán fehér embernek való idő lesz) megyünk 2 hétre Észak-Olaszországba a testvéremékhez. De ezt is megtesszük minden évben.
Voltál már nyaralni? Nem
Fogsz menni nyaralni? Nem
Merre? N/A
Mennyi időre? N/A
Mit fogsz csinálni? N/A
Hová fogsz menni és ajánlod másoknak is azt a helyet? N/A
Balatonon voltam eddig idén, Lellén. Nem annyira élveztem, párom családjával mentünk, kicsit unalmas volt, de mindegy, azért el tudtam lenni, legalább tényleg pihentem. 4 napig voltunk, nagyon nem csináltunk semmit, nyilván fürdtünk meg ilyesmi, de nem voltak programok.
Még Görögországba megyünk majd augusztusban 5 napra, azt nagyon várom. Nem tudom mit fogunk csinálni, ha olyan az idő, akkor szívesen mennék várost nézni is, de ha folyamatosan 50 fok lesz, akkor majd csak döglök a tengerparton. (Tudom, hogy ez így annyira nem különbözik az általam unalmasnak titulált Balatontól, de én a tengert sokkal jobban szeretem, hogy sós, hogy hullámzik, hogy kék. Maga a tenger jelenléte nekem már egy extra. Ha tehetném tenger mellé költöznék.)
Balatonalmádira megyek nyaralni augusztus elején 5-6 napra. Szálláshelyért nem kell fizetni, mert rokonokhoz megyek. Kaját és piát viszek, amiből mindenki fogyaszthat.
Augusztus 10-én megyek, a Duna Ipoly Nemzeti parkba egy pár napos túrára.
A túrázást mindenkinek csak ajánlani tudom, kikapcsolja az embert. Távol mindentől és mindenkitől, csak a természet hangja. A természetjárást én és barátok, évente 4-5 alkalommal szoktuk meg csinálni, tavasz, nyár, ősz és télen, minden évszaknak meg vannak a sajátos szépségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!