Mit szoktak csinálni az emberek nyáron, hova mennek nyaralni?
Idén 10 nap Horvátország és 5 nap Hollandia volt/lesz a nyaralás.
Programok amik adódnak. Eddig voltam úszni, strandolni, moziban, koncerten, házibuliban.
Én sehova. Egésznap itthon döglök és várom, hogy vége legyen a nyári szünetnek. Talán sikerülni fog valahol már jövőhéttől diákmunkázni..
18/F
Sofőrnek lenne élvezet :-D
Hétvégenként mikor kint vagyok akkor próbálok olyan helyen megálni ahol van valami a közelemben,például Ausztriába elég sok, szép, nagy, tiszta tavak vannak ja is nagyon sok szabad strand,például itt :-D vagy város nézek éppen ahol vagyok, esetleg ha sokkal több napot kell várni például 3-5 napot akkor is kb ez csak ugye akkor fizetnek hotelt, eszek jókat, csajozok, napozok, pihenek a strandon, parton stb...
Szabadnapon inkább a természetben vagyok, pihenek, Bükk, Mátra, de azért Hévíz, Velencei tó, Balaton vagy a Bánki tó ezekből általában legalább az egyikre, jobban szeretem a változatosságot, esetleg Hajdúszoboszló,Eger, Demjén, Mogyoród pár nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!