Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktak csinálni az...

Mit szoktak csinálni az emberek nyáron, hova mennek nyaralni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Idén 10 nap Horvátország és 5 nap Hollandia volt/lesz a nyaralás.

Programok amik adódnak. Eddig voltam úszni, strandolni, moziban, koncerten, házibuliban.

2019. júl. 16. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2hét magyarország. Aztán vissza Anglia darâlójába ahol a pénz meg a szar idõ a levegõ összetétele 🤣
2019. júl. 16. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sehova. Egésznap itthon döglök és várom, hogy vége legyen a nyári szünetnek. Talán sikerülni fog valahol már jövőhéttől diákmunkázni..

18/F

2019. júl. 16. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Sofőrnek lenne élvezet :-D

Hétvégenként mikor kint vagyok akkor próbálok olyan helyen megálni ahol van valami a közelemben,például Ausztriába elég sok, szép, nagy, tiszta tavak vannak ja is nagyon sok szabad strand,például itt :-D vagy város nézek éppen ahol vagyok, esetleg ha sokkal több napot kell várni például 3-5 napot akkor is kb ez csak ugye akkor fizetnek hotelt, eszek jókat, csajozok, napozok, pihenek a strandon, parton stb...

Szabadnapon inkább a természetben vagyok, pihenek, Bükk, Mátra, de azért Hévíz, Velencei tó, Balaton vagy a Bánki tó ezekből általában legalább az egyikre, jobban szeretem a változatosságot, esetleg Hajdúszoboszló,Eger, Demjén, Mogyoród pár nap.

2019. júl. 17. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Külföldön vagyok eleget,ezeket az utazásokat a cég állja :-D inkább belföldn nyaralok ez miatt, de például tervben volt el menni Bosznia,Barcelona, Bécs,Moszkva fővárosába pár napra de mivel volt oda egy fuvar én el vállaltam így, kicsi gyaloglással,busszozással vagy taxival meg tudtam oldani.
2019. júl. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!