Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltál már nyaralni? Fogsz...

Voltál már nyaralni? Fogsz menni nyaralni? Merre? Mennyi időre? Mit fogsz csinálni? Hová fogsz menni és ajánlod másoknak is azt a helyet?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 07:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mèg nem, de 7-8-9. èn megyünk felesègemmel Zala megyèbe. Nem voltunk ott, ezèrt mèg nem ajànlom. (gondolom erre az èvre gondoltàl, mert règebben voltam)
2022. júl. 24. 07:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, párommal a hónap elején voltunk Horvátországban: 5 este Vis-sziget, 1 este Slunj-ban.

Jövőhét hétvégén megyünk a Plitvicei tavakhoz.

Csodás egy hely volt ez a Vis-sziget, mindenkinek csak ajánlani tudom. ☺️☀️

2022. júl. 24. 07:28
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 Igen erre az évre, mit néztek meg ott?
2022. júl. 24. 07:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus végén megyünk Őrségbe 2 hétre. Már 7. Éve megyünk a Hétrét fesztivál alkalmából, nagyon kedvesek a helyiek, rengeteg program van. Kürtöskalács, lángos, pörkölt, mézeskalács, pálinka. Nekem mindig a gasztronómia maradt meg😅 19F
2022. júl. 24. 07:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

1 es vagyok:

Kora reggel indulunk. Szàllàs 11 től foglalható el. (budapestről megyünk)

Elsőnek felfedezès bolt, kàvèzó ilyesmi. Szàllàst elfoglaljuk. Kicsi piihenèd. Van ott ej jó ètterem, 1 fele elnèzünk oda. Dèlutàn egy fürdőbe megyünk. Este leteszük az autót, gyalog elmegyünk vacsizni. Alkoholt is fogunk inni, ezèrt teszük le a kocsit. A szàllàs ètterem között 1-2 km lehet. Másnap dèlelőtt túràzni megyünk, majd egy àllatkertet làtogatunk meg.Lesz egy ebèd. Dèlutàn, este kipróbàljuk a lovaglàst. Règi àlmom... Este ugyan ott kaja, ugyan úgy kocsi nèlkül. Màsnap pakolàs, szàllàst rlhagyjuk, valamit mrgnèzünk. Este 8 fele indulunk haza.

2022. júl. 24. 08:05
 6/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem, nincs értelme, várom inkább a gazdasági Armageddon-t.
2022. júl. 24. 08:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 4 éve voltam utoljára, nincs rá pénz, de szívesen mennék pl. tengerpartra.
2022. júl. 24. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Épp Barcelonában vagyok, előtte júniusban a Balatonon voltam. Még augusztusban ki kell vennem egy hetet, kötelezően, akkor még nem tudom mit csinálok.
2022. júl. 24. 09:24
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
Epp Mongóliát szelem át felvaltva lovon, tevén, vagy négy keréken, nomádoknál megszállva. Szoval mondhatni.
2022. júl. 24. 10:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, tavaly. Tavaly Győrben voltam a szerelmemmel, de idén már egyedül megyek.

Fogok menni, igen.

Három napra megyek.

Fürdőzni megyek, lőni, megnézek egy egzotikus éttermet, vàrakat, és múzeumot fogok meglátogni.

Heves megyébe megyek három napra. Augusztus közepén-végén. Jelenleg hatalmas munkában vagyok, ha ez lemegy valaha az életemben akkor tervezek menni, bár abszolút nem úgy tűnik, mint ami valaha az életben is kész lesz, pláne hogy gyűlölöm az egészet. Már nagyon várom a nyaralást, és a pihenést, mert már mindennap gyomorideggel kelek.

2022. júl. 24. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!