Voltál már nyaralni? Fogsz menni nyaralni? Merre? Mennyi időre? Mit fogsz csinálni? Hová fogsz menni és ajánlod másoknak is azt a helyet?
Igen, párommal a hónap elején voltunk Horvátországban: 5 este Vis-sziget, 1 este Slunj-ban.
Jövőhét hétvégén megyünk a Plitvicei tavakhoz.
Csodás egy hely volt ez a Vis-sziget, mindenkinek csak ajánlani tudom. ☺️☀️
1 es vagyok:
Kora reggel indulunk. Szàllàs 11 től foglalható el. (budapestről megyünk)
Elsőnek felfedezès bolt, kàvèzó ilyesmi. Szàllàst elfoglaljuk. Kicsi piihenèd. Van ott ej jó ètterem, 1 fele elnèzünk oda. Dèlutàn egy fürdőbe megyünk. Este leteszük az autót, gyalog elmegyünk vacsizni. Alkoholt is fogunk inni, ezèrt teszük le a kocsit. A szàllàs ètterem között 1-2 km lehet. Másnap dèlelőtt túràzni megyünk, majd egy àllatkertet làtogatunk meg.Lesz egy ebèd. Dèlutàn, este kipróbàljuk a lovaglàst. Règi àlmom... Este ugyan ott kaja, ugyan úgy kocsi nèlkül. Màsnap pakolàs, szàllàst rlhagyjuk, valamit mrgnèzünk. Este 8 fele indulunk haza.
Voltam, tavaly. Tavaly Győrben voltam a szerelmemmel, de idén már egyedül megyek.
Fogok menni, igen.
Három napra megyek.
Fürdőzni megyek, lőni, megnézek egy egzotikus éttermet, vàrakat, és múzeumot fogok meglátogni.
Heves megyébe megyek három napra. Augusztus közepén-végén. Jelenleg hatalmas munkában vagyok, ha ez lemegy valaha az életemben akkor tervezek menni, bár abszolút nem úgy tűnik, mint ami valaha az életben is kész lesz, pláne hogy gyűlölöm az egészet. Már nagyon várom a nyaralást, és a pihenést, mert már mindennap gyomorideggel kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!